Pierre Courbois (81) - gratis livestream concert

Pierre Courbois (81) - gratis livestream concert

Viering 80ste verjaardag op Bimhuis YouTube-kanaal (zo 9 januari)

Nee, het is geen schrijffout! De 81-jarige jazzdrummer viert daadwerkelijk zijn uitgestelde 80ste verjaardag in Het Bimhuis. En hoewel de timing wonderwel lijkt te passen bij Courbois’ volkomen eige.....meer »»

Kerstworkshops Cesar Zuiderwijk worden lenteworkshops

Workshops vinden nu plaats van 26 maart tot en met 3 april 2022

Elk jaar geeft Cesar Zuiderwijk een serie kerstworkshops in zijn eigen ruimte in den Haag. Wegens de coronamaatregelen kunnen die workshops nu niet doorgaan. Maar Cesar heeft ze omgedoopt tot lentewor.....meer »»

Interview met Ringo Starr in Slagwerkkrant - en playlist van de 10 allesbepalende songs van Ringo's drums

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 227

Hij ligt nu in de winkel en vandaag of morgen bij je op de mat, of lees hem digitaal: Slagwerkkrant 227 (januari-februari 2022). Met op de cover nieuwkomer Sarah Thawer, maar ook Beatles-veteraan Ring.....meer »»

Spelen met Paradiddle/Balans-oefening - video's

video's bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 227

Voor zijn cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 227 (jan-feb 2022) ging Mark Eeftens aan de slag met een bijzondere Paradiddle/Balans-training: 'Je oefent techniek, coördinatie én balans; allemaal .....meer »»

Slagwerkkrant 227, jan-feb 2022 nu in de winkel - of bestel 'm in onze webshop

Losse edities sturen we op zonder verzendkosten - als je abonnee wil worden hebben we mooie welkomstaanbiedingen!

De nieuwe editie van Slagwerkkrant! Voor onder de kerstboom! Weet je nog niet wat voor cadeau je wilt krijgen of geven: een abonnement Slagwerkkrant is ideaal - en dan sturen we deze nieuwste editie n.....meer »»

Zep Barnasconi - Knetterstrakke off the grid beats

video's bij het interview in Slagwerkkrant 227

Vanaf nu in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 227 (januari-februari 2022). Daarin lees je een uitgebreid verslag van Herfstfest met daarin een hoofdrol voor drummer Zep Ba.....meer »»

Sarah Thawer - Van tabla naar Insta

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 227

Hij ligt nu in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 227 (januari-februari 2022). Met op de cover het grote talent Sarah Thawer, die zich vorig jaar in de kijker speelde bij d.....meer »»

Notentip met Zep Barnasconi - video

video bij de transcriptie in SWK 227

In de rubriek OPmaat van Slagwerkkrant 227 (januari-februari 2022) komt Mark Eeftens als altijd met zijn Notentip. Dit keer een bijzondere groove van Zep Barnasconi in een nogal aparte setting. Mark i.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken