Arthur Hnatek combineert modular synths met zijn solodrums tot onweerstaanbare dancegrooves

Arthur Hnatek combineert modular synths met zijn solodrums tot onweerstaanbare dancegrooves

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 227

Zijn soloshow Swims maakt al net zo veel indruk als zijn drumspel bij het trio van pianist Tigran Hamasyan. Op Herfstfest 2021 speelde Arthur Hnatek delen uit Swims: akoestische drums die allerhande e.....meer »»

Benny Greb & Jojo Mayer Drum Camp 2021 - video

video bij verslag door Rob van Barschot in SWK 227

In Slagwerkkrant 227 (jan-feb 2022) lees je een mooi verslag van Benny Greb's Drum Camp in Duitsland, geschreven door drummer en SWK-lezer Rob van Barschot (o.m. Power To The Pipo). Hier op Slagwerkkr.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 6 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 227 

Het zesde deel van de serie RaRaDiddles door Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase voor hun vaste Cursus U Vraagt Wij Spelen in Slagwerkkrant 227 (jan-feb 2022). Zoals de traditie wil, speelt Olaf alle 23 oef.....meer »»

Pearl's President Deluxe series in de spotlight

Vintage zonder de tekortkomingen van de hardware van destijds.

Het Japanse Pearl viert dit jaar zijn 75ste verjaardag en voor die gelegenheid stoft het een heel bijzondere set uit het verleden af: de President. Die is er in twee versies. De Deluxe en de Phenolic......meer »»

Release van de Week: Art Blakey - First Flight to Tokyo: The Lost 1961 Recordings

Vandaag verschenen - 10 december 2021

Dat is lang geleden, dat ik een album hoorde beginnen met een drumsolo. En wat voor een. De solo 'swingt de pan uit', zoals dat in jazztermen natuurlijk heet. En toen in 1961 kon dat natuurlijk nog ge.....meer »»

Kerstactie Gewa's e-drums - cadeau's bij aankoop van een digitale drumset

GEWA's Digitale Drums X-Mas Special

Kerstmis staat voor de deur en Gewa heeft een aantal speciale cadeaus in actie! Iedereen die een GEWA Digital Drum koopt vóór 31 januari 2022 kan zijn kit registreren op gewadrums.com en ontvangt da.....meer »»

Release van de Week: Epica - Omega Alive

Vandaag verschenen: 3 december 2021

Bij gebrek aan tourmogelijkheden presenteerde Epica in juni een livestream waarbij kosten noch moeite gespaard werden. Het visueel aantrekkelijke, maar ook muzikaal indrukwekkende resultaat is vandaag.....meer »»

Release van de Week: Deep Purple - Turning To Crime

Vandaag verschenen: 26 november 2021

Over ouwe rockers gesproken: Deep Purple is alive and kicking, en dat willen ze graag weten. Op hun nieuwe album “Turning To Crime” zijn de rocklegendes duidelijk in topvorm en zetten ze twaalf ov.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken