De 6 van Simon - JD Beck

video's en extra's bij interview in SWK 232

Slagwerkkrant Plus 27-10-2022 07:11

In Slagwerkkrant 232 (november-december 2022), de laatste editie van ons jubileumjaar, is Simon Phillips gasthoofdredacteur. Simon interviewde zelf drie van zijn drumhelden uit de 70's: Harvey Mason, Billy Cobham en Lenny White. En hij wees drie 'new generation-drummers' aan die wij voor hem gingen interviewen: Mark Guiliana, Gergo Borlai en JD Beck. Je leest het allemaal in de jubileumeditie. Hier op Slagwerkkrant Plus kun je de online extra's bekijken bij ons gesprek met JD Beck, met video's en als je onder DOWNLOAD klikt op het pdf-icoontje, kun je het archiefinterview bekijken uit 2021 (SWK 222).


Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel
in Slagwerkkrant 232 (november-december 2022). Vanaf donderdag 27 oktober in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten.

 


In het interview in Slagwerkkrant 232 vraagt redacteur Dick de Waal onder meer het volgende aan JD en het antwoord is typisch Beck:

Wat zou er gebeuren als jij achter die enorme kit van Simon Phillips zou gaan zitten?
‘Hoewel het misschien wel lachen zou zijn, vermoed ik dat het vrij brak zou klinken. Als een slechte poging tot een typische jaren 80 fusiondrummer. Veel van mijn ideeën komen namelijk uit diezelfde tijd.’
 


Check hieronder wat fijne en relevante video's van JD Beck, solo, met vaste muziekpartner Domi, en met 'mentor' Anderson .Paak 

Domi & JD Beck Tiny Desk Concert (2022)


Anderson .Paak met Domi & JD Beck live @Jimmy Kimmel (2022)


JD Beck solo @Zildjian Live (2020)

 Domi & JD Beck

Lees het volledige interview in Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) 
Vanaf 27 oktober 2022 in de winkel
Of bestel ’m bij ons via Muziekmagazines.nl

zoeken
zoeken