Release van de Week: Silk Sonic - An Evening With...

Release van de Week: Silk Sonic - An Evening With...

Vandaag verschenen: 12 november 2021

Eindelijk is het full album van Silk Sonic uit. Het funky superduo Bruno Mars en Anderson .Paak verraste de muziekwereld maart 2021 met de track "Leave The Door Open", een ubercoole video, en vooral m.....meer »»

Dubbeldrums Ben Shanbrom met Baard Kolstad op Earthside single

Drum Playthrough van Earthside's All We Knew And Ever Loved wegens National Drummer Day

De single All We Knew And Ever Loved van Earthside kwam in augustus uit. Aanstaande vrijdag komt de versie waarin de dubbeldrums van Earthside-drummer Ben Shanbrom en gastdrummer Baard Kolstad uit op .....meer »»

Release van de Week: Joan As Police Woman & Tony Allen & Dave Okumu - The Solution Is Restless

Vandaag verschenen: 5 november 2021

Een bijzonder album van Amerikaanse singer-songwriter Joan As Police Woman, waarop ze voor haar songs gebruik maakt van oudere jams met drummer Tony Allen, die in 2020 overleed. Multi-instrumentaliste.....meer »»

Dutch Vintage Drum Meeting - 14 november 2021

Ouderwets fysieke vintagebeurs in Nieuwegein

Het is een van de mooie tradities in onze warme slagwerkerscommunity: de Dutch Vintage Drum Meeting (DVDM). En hij gaat dit jaar gewoon door: een fysieke beurs, met vintage slagwerk, tafels vol drumsp.....meer »»

Het Drum Grillbook van Ancel Klooster en Peter Deiman

Bestel 'm nu in onze webshop Muziekmagazines.nl

Ontwikkel je creativiteit achter de drumkit met deze nieuwe methode, het Drum Grillbook. Peter Erskine noemt het ‘een briljante methode’ en Dom Famularo schreef in het voorwoord van het boek dat h.....meer »»

Release van de week: Leendert Haaksma - 12 Combustions - met Martijn Vink

Vandaag verschenen: 15 oktober 2021

Leendert Haaksma heeft met Michel van Schie op bas en Martijn Vink op drums een geweldig eerste album onder eigen naam afgeleverd. De titel van de eerste track op het album, Bonham, verraadt al waar.....meer »»

Yorán Vroom’s Celebration for Eddy (6 oktober 2021)

Eddy Veldman 70 jaar (5 oktober 2021)

Morgen, op dinsdag 5 oktober 2021, wordt de zeer geliefde en gewaardeerde drummer/educator uit Amsterdam, Eddy Veldman, 70 jaar oud. De dag daarop, woensdag 6 oktober, is er een mooie tribute-avond in.....meer »»

100 drummers spelen Come Together voor 'Why Hunger?'

Briljant arrangement in schitterende montage voor het goede doel

Ringo Starr trapt af met zijn song Come Together, en 100 drummers en vele andere muzikanten volgen in een uitgebreid arrangement en een montage waarin allerlei stijlen voorbijkomen en elke drummer in .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken