Een dagje workshoppen in de Hemelvaartvakantie met Cesar Zuiderwijk

Een dagje workshoppen in de Hemelvaartvakantie met Cesar Zuiderwijk

13 tot 16 mei 2021 in Den Haag

De jaarlijkste kerstworkshops van Cesar Zuiderwijk kunnen vanzelfsprekend niet doorgaan dit jaar, maar zijn uitgesteld naar de Hemelvaartvakantie, van 13 tot 16 mei. Je bent dan van harte welkom in ee.....meer »»

Kijk nu de concertdocumentaire van de Awardshow rondom de postuum uitreiking SEGA Award aan Jimi Hendrix

Video van 5 kwartier met de Nederlandse gitaartop die Hendrix-nummers vertolkt

Maandagavond 21 december vond de premiere plaats van de 1 uur 17 minuten durende video rondom de Awardshow rondom de postume uitreiking van de Sena Performers European Guitar Award aan Jimi Hendrix. .....meer »»

Release van de week: Sonny Rollins - Rollins in Holland - met Han Bennink

Vandaag verschenen - 4 december 2020

Een zeer opvallende release deze week. Opnames die in 1967 in Nederland werden gemaakt met de toen al legendarische saxofonist Sonny Rollins, met bassist Ruud Jacobs en drummer Han Bennink. Rollins to.....meer »»

Eric Moore Deep Dive

Gratis Online Zoom-clinic op 8 december met Gewa's G9 kit

2020 is nog niet voorbij en dus doen we het inmiddels al maanden zonder live-shows en drumclinics. Gewa geeft je een kleine pleister op de wonden met een gratis drumclinic/webinar van drummer Eric Moo.....meer »»

Release van de week: Dream Theater - Distant Memories - Live In London

Vandaag verschenen - 27 november 2020

De meesters van de harde progrock slaan weer toe: Dream Theater brengt de liveshow die ze in februari in Londen speelden als een 3-cd pack en 3-cd-2dvd/blueray pack uit. De titel Distant Memories is.....meer »»

Agostinho Sequeira winnaar Tromp International Percussion Competition Eindhoven 2020

Finale met hologrammen van de slagwerkers

Agostinho Sequeira (hierboven in actie via hologram - foto door Claudia Hansen) is de winnaar van de Tromp International Percussion Competition 2020. Met een knappe exercitie hebben de organisatoren.....meer »»

Ableton Live 11 aangekondigd

Fikse update voor toonaangevende productiesoftware

Ableton Live is ook onder drummers steeds meer een belangrijk onderdeel van de setup. De huidige versie 10 is inmiddels alweer een kleine twee jaar oud, en dus werd het hoog tijd voor een update. Een .....meer »»

Release van de week: Tommy Lee - Andro

Hip hop en Dance met hier en daar een stevige rockbeat

Tommy Lee is misschien nog wel beroemder om de fratsen in zijn priveleven dan om zijn werk achter de drumkruk, maar toch is dat niet helemaal terecht. Want dat de man kan spelen heeft hij al lang en b.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken