Slagwerkkrant Poll Award 2021 voor Pearl Havana Series

Slagwerkkrant Poll Award 2021 voor Pearl Havana Series

Categorie Percussie

De komende twee weken maken we in tal van categorieën de winnaars bekend van de Slagwerkkrant Poll Awards 2021. Bij de afdeling NIEUWE PRODUCTEN 2020/2021 is vandaag de beurt aan de categorie Percuss.....meer »»

Slagwerkkrant Poll Award 2021 voor Peter Erskine

Categorie Jazz Drums Wereld

De komende twee weken maken we in tal van categorieën de winnaars bekend van de Slagwerkkrant Poll Awards 2021. De volledige uitslag vind je in Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021). Vandaag pub.....meer »»

Slagwerkkrant Poll Award 2021 voor Vinnie Colaiuta

Categorie Fusion/World drums Wereld

De komende twee weken maken we in tal van categorieën de winnaars van de Slagwerkkrant Poll Awards 2021 bekend. Vandaag bijten we het spits af met de bekendmaking van de winnaar én de top 10 in de c.....meer »»

Release van de week: Prince - Welcome 2 America

Vandaag verschenen: 30 juli 2021

Een heus band-album van Prince, posthuum uitgebracht, met opnames uit de Paisley Park studio die hij in 2010 maakte met bassiste Tal Wilkenfeld en drummer Chris Coleman, en prominent aanwezige zangere.....meer »»

Hannah Trigwell interviewt muziekindustrie-kenners in Backstage Pass podcast

Meer dan 50 podcast interviews met producers, labelmanagers, boekingsagenten, festivalorganisatoren en meer

Hannah Trigwell is een Engelse singer-songwriter die voor Thomann Music een erg interessante podcastserie maakt waarin de huidige muziekscene, de strijd van muzikanten en de kneepjes van het vak worde.....meer »»

Release van de Week: Powerwolf - Call Of The Wild

Vandaag verschenen: 16 juli 2021

Call Of The Wild is het vijfde studioalbum van Duitse metalgigant Powerwolf, opgenomen met aardig wat Nederlandse inbreng. Natuurlijk met vaste drummer sinds 2011, Roel van Helden, maar ook met Nederl.....meer »»

North Sea Jazz Downtown live & streaming

Vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli - live streams en best of the past video's blijven 72 uur staan

Het North Sea Jazz festival mag dan voor de tweede keer niet doorgaan, de euforie bij de muzikanten die op de eerste dag van North Sea Downtown optreden is groot. Kurt Rosenwinkel na ovationeel applau.....meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken