Verslag met foto's en video's van Herfstfest 2020 - zondag 11 oktober

Verslag met foto's en video's van Herfstfest 2020 - zondag 11 oktober

Mooi drumfeest in corona-proof setting

Alle lof voor Koen Herfst en Het Paard Den Haag dat zij met alle beperkingen en binnen de regels van dat moment ervoor kozen dit mooie drumevent door te laten gaan. Herfstfest 2020 was daardoor een we.....meer »»

Lees Slagwerkkrant op je mobiel, tablet, of laptop

Download voor iPhone en iPad - boordevol videofootage bij de artikelen

Slagwerkkrant kun je downloaden op iPhone of iPad in de Kiosk van Apple's App Store. De digitale editie komt met veel video-footage bij de artikelen en directe weblinks naar de Slagwerkkrant Plus arti.....meer »»

Release van de Week: Dafnis Prieto - Transparency

Vandaag verschenen - 2 oktober 2020 - Vannacht 2.00 albumpresentatie

Een nieuwe plaat van het Dafnis Prieto Sextet, de Cubaanse drummer, woonachtig in New York en altijd superactief, zeker sinds hij in 2011 de MacArthur Foundation beurs kreeg, goed voor 500.000 dollar,.....meer »»

Release van de week: Ayreon - Transitus

Vandaag verschenen - 25 september 2020

Arjen Lucassen pakt weer eens uit. Transitus is een nieuw groots Ayreon project, waarover hij ons vertelt: “Mijn droom is om een film te maken. Gewoonlijk begin ik altijd met de muziek, maar dit kee.....meer »»

Eric Moore en Ben Barter kiezen voor Gewa G9

Duitse E-drums voor 2 Amerikaanse toppers.

Gewa werkte de afgelopen paar jaar hard aan de nieuwe G9 elektronisce drumkit, en in het afgelopen half jaar rolden de eerste exemplaren daadwerkelijk uit de fabriek. Daarmee wist het merk meteen twee.....meer »»

Release van de week: Flying Colors - Third Stage: Live in Londen

Vandaag verschenen - 18 september 2020

Als je dit kaliber van supergroep-muzikanten combineert - gitarist Steve Morse (Deep Purple, Dixie Dregs, ex-Kansas), drummer Mike Portnoy (The Winery Dogs, ex-Dream Theater, Transatlantic), keyboardi.....meer »»

John Engels geëerd door Gemeente Amsterdam

Frans Banninck Cocqpenning uitgereikt door Wethouder van Cultuur Touria Meliani

Op Koningsdag zou John Engels de Frans Banninck Cocqpenning overhandigd krijgen. Wegens de coronasituatie werd dat uitgesteld tot vandaag, 5 september 2020. Wethouder van Cultuur van Amsterdam, Touria.....meer »»

Tears For Fears - The Seeds Of Love

Superdeluxe box voor mythisch album

Het kostte vier jaar om op te nemen, het budget overschreed een miljoen pond en als je naar de lijst met muzikanten kijkt valt je mond open. Als er één album een superdeluxe box verdient is het daar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken