Deze zondag 3 oktober: Herfstfest on Tour in Eindhoven en Rotterdam

Deze zondag 3 oktober: Herfstfest on Tour in Eindhoven en Rotterdam

Voorafgaand aan Drumfestival Herfstfest zondag 10 oktober in Den Haag

Cesar Zuiderwijk, Koen Herfst, Joran Dijkstra en TikTok drummer Rens stappen deze zondag in de bus om twee 'Instores' te doen in de winkels van Keymusic in Rotterdam en Eindhoven. Keymusic is partner .....meer »»

Release van de week: Yes - The Quest

Vandaag verschenen: 1 oktober 2021

Een nieuw studio-album van Yes! Met vanzelfsprekend Alan White op drums. Hij is al vijf decennia lang de drummer van deze symfonische supermacht. In de komende editie van Slagwerkkrant een interview m.....meer »»

Ton Dijkman wint Humble Heroes Award 2021

Verkozen door collega-muzikanten

Op 28 september werd in TivoliVredenburg (Utrecht) bekend gemaakt dat Ton Dijkman winnaar is van de Humble Heroes Award 2021. Deze prijs is onderdeel van de verkiezingen voor de Zilveren en Gouden Not.....meer »»

Release van de Week: Wies - Het Is Een Wies

Vandaag verschenen - 17 september 2021

We zaten met smart te wachten op het debuut van dit fijne trio. Het Is Een Wies komt vandaag uit en we spraken met bassist Tobias over de afgelopen drie jaar, het opnemen en natuurlijk de gebruikte sp.....meer »»

Beats Op De Fiets - Mobiel, duurzaam en creatief

Marcel van Cleef en Chaya Handpans

In Slagwerkkant 225 (sep-okt 2021) openden wij nieuwsrubriek OPmaat met mooie foto's van Beats Op De Fiets, een cool initiatief van slagwerker Marcel van Cleef. Helaas sloop er in de tekst van het art.....meer »»

Apotheose Unmute Us met 50 muzikanten bij Matthijs Gaat door

Legendarische versie van Sly's Dance To The Music

Als het kabinet gisterenavond even de televisie aan gehad heeft is er geen ontkomen meer aan om dinsdag de boel open te gooien voor de culturele sector. Tienduizenden Unmute Us demonstranten in tien s.....meer »»

Release van de week: De Beren Gieren - Less Is Endless

Vandaag verschenen: 3 september 2021

De Gentse jazzscene zit vol fantastische muzikanten die in verschillende samenstellingen met elkaar samenwerken. Er zijn echter maar weinig bands spannender dan het trio De Beren Gieren met drummer Si.....meer »»

Release van de week: Iron Maiden - Senjutsu

vandaag verschenen: 3 september 2021

Iron Maiden mag je gerust zien als een van de grondleggers van het Heavy Metal genre. Al sinds eind jaren '70 zijn de Britten vrijwel continu aan het touren en sinds het eerste album uit 1980 stapelen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken