Hans Eijkenaar terug bij The Voice

Hans Eijkenaar terug bij The Voice

Na maandenlange ziekte wegens acute hepatitis

Volgende week beginnen de opnames van de Blind Auditions voor een nieuw seizoen The Voice. Hans Eijkenaar was sinds de liveshows van het vorig seizoen afwezig bij The Voice. Het was aanvankelijk niet .....meer »»

5 etages Keymusic Rock Palace Den Haag - vandaag officiële opening

Terug in het centrum en 100% virusvrij!

Muziekwinkelketen Keymusic is terug in Den Haag met een XXL store en opent vandaag, zaterdag 1 mei 2021, officieel haar deuren aan de Torenstraat in Den Haag, in het pand waar het allemaal begon. .....meer »»

Release van de week: Gojira – Fortitude

Vandaag verschenen - 30 april 2021

De mannen van Gojira volgen hun laatste album ‘Magma’ uit 2016 op met ‘Fortitude’. Na zeven jaar kunnen fans weer helemaal uit hun dak gaan op de keiharde nieuwe tracks van het Franse metalins.....meer »»

Alberto de Hond, pionier van de latin percussie in Nederland, is overleden

Muzikant en percussie-importeur en fabrikant, 1934-2021

Het begon allemaal bij Ritmo Natural in de jaren zestig; in die band introduceerde timbalero Alberto de Hond, samen met conguero Steve Boston en bongocero John 'Grunchi' Grunberg, percussie in Nederla.....meer »»

Release van de Week: Dans Dans - Zink

Vandaag verschenen - 23 april 2021

Dans Dans is zo'n band die zowel op Pukkelpop als op North Sea Jazz geboekt wordt. Zink is het vijfde album van het trio, uitgekomen op het Gentse label Unday Records. .....meer »»

Release van de Week: Liquid Tension Experiment - LTE3

Liquid Tension Experiment 3

Voor het eerst sinds 1999 brengt Liquid Tension Experiment weer nieuwe muziek uit. Om het geheugen op te frissen: het is de band van John Petrucci (gitaar), Jordan Rudess (keyboard) Tony Levin (bas) .....meer »»

Oscar Kraal is overleden - 24 september 1970 - 1 april 2021

In Memoriam een van de allerbeste drummers van Nederland

Donderdag 1 april is Oscar Kraal overleden; drummer van een lange rij topformaties, waaronder Candy Dulfer en Anouk, een geweldig drumleraar en clinician, een zeer gewaardeerd medewerker van Slagwerkk.....meer »»

Release van de Week: Queen's Pleasure

Panic From Dublin

Queen’s Pleasure was een van de smaakmakers van Popronde 2019 en speelden daaropvolgend op Noorderslag 2020. Ze scoorden een boekingsovereenkomst met MOJO en hun nieuwe EP Panic From Dublin komt - o.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken