Dominique Vleeshouwers centraal op STRP x TROMP festivalavond

Dominique Vleeshouwers centraal op STRP x TROMP festivalavond

Donderdagavond 7 april 21.00-02.00 met Max Cooper ft. Dominique, Beatrice Dillon ft. Kuljit Bhamra, Playground, Fusus

Het gerenommeerde STRP Festival in Eindhoven staat van 7 tot 11 april in het teken van visuele kunst, technologische perspectieven, experimentele dialogen en muzikale optredens. Op de openingsavond tr.....meer »»

Taylor Hawkins onverwacht overleden

Bogotá, Colombia, 25 maart 2022

Wat een ongelofelijk triest nieuws: Taylor Hawkins, drummer van de Foo Fighters, is 25 maart in zijn hotelkamer in Colombia overleden, de nacht voordat de band zou optreden in Bogotá. De doodsoorzaak.....meer »»

Release van de week: 4B2M - 4B2M

Vandaag verschenen: 11 maart 2022

Vier broeders van twee moeders besloten een band te beginnen. Rocco en  Jimmi Hueting (De Staat, Jo Goes Hunting), Cas en Teun Hieltjes (Go Back To The Zoo, St. Tropez). Begin dit jaar - een jaar .....meer »»

Release van de week: Sabaton - The War To End All Wars

Vandaag verschenen: 4 maart 2022

Zweedse heavymetalband Sabaton - met sinds 2016 drummer Hannes van Dahl in de gelederen - heeft altijd iets gehad met geschiedenis en oorlog als thema’s voor hun teksten, hun video’s en natuurlijk.....meer »»

Femke Krone - Polle De Pinguin

Crowdfunding voor kinderboek + audio

Femke Krone heeft een kinderboek geschreven - Polle De Pinguin - en daarbij ook nog een serie bijpassende liedjes opgenomen. Om een en ander te kunnen uitbrengen heeft zij een crowdfunding georganisee.....meer »»

Release van de week: Koen Herfst - Isolation Sessions

Vandaag verschenen - 25 februari 2022

Een uitstekende pop-rock plaat met uitstapjes naar dance en metal. Divers dus! Een album dat de immer actieve Koen Herfst in lockdowntijd maakte: Isolation Sessions. Release van de Week op Slagwerkkra.....meer »»

Release van de week: King of the World - Royal Ten

Vandaag verschenen: 18 februari 2022

King Of The World is sinds de doorbraak in 2013 een zeer gewaardeerde live act die de nauwe grenzen van de blues met succes weet te overschrijden. Eerste drummer Fokke de Jong werd in 2013 vanwege zij.....meer »»

Release van de week: Psychonaut - Ferocious Fellowman

Vandaag verschenen: 4 februari 2022

Onlangs maakte Psychonaut uit het Belgische Mechelen indruk met zijn Eurosonic-showcase. Vandaag verschijnt een geremixte en geremasterde versie van hun EP 'Ferocious Fellowman' uit 2016......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken