Release van de Week: Powerwolf - Call Of The Wild

Release van de Week: Powerwolf - Call Of The Wild

Vandaag verschenen: 16 juli 2021

Call Of The Wild is het vijfde studioalbum van Duitse metalgigant Powerwolf, opgenomen met aardig wat Nederlandse inbreng. Natuurlijk met vaste drummer sinds 2011, Roel van Helden, maar ook met Nederl.....meer »»

North Sea Jazz Downtown live & streaming

Vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli - live streams en best of the past video's blijven 72 uur staan

Het North Sea Jazz festival mag dan voor de tweede keer niet doorgaan, de euforie bij de muzikanten die op de eerste dag van North Sea Downtown optreden is groot. Kurt Rosenwinkel na ovationeel applau.....meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

Release van de Week: Miles Davis - Merci Miles! Live At Vienne

Vandaag verschenen: 2 juli 2021

Precies 30 jaar + 1 dag geleden speelde Miles Davis dit concert met zijn eigen band, een van zijn laatste optredens. Drie maanden later overleed hij. Ricky Wellman, inmiddels ook al niet meer onder on.....meer »»

Release van de Week: Toto - With A Little Help From My Friends

Vandaag verschenen: 25 juni 2021

Een bijzondere release van Toto vandaag. De band heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en lanceert met “With A Little Help From My Friends” een nieuw livealbum in nieuwe bezetting (op dvd/cd, blu-ray.....meer »»

In memoriam Mamady Keïta, een van 's werelds beste djembéspelers

1950-2021

Mamady Keïta, een van 's werelds beste djembéspelers, is afgelopen maandag, 21 juni 2021, op 71-jarige leeftijd overleden. Afkomstig uit Guinee, heeft hij vele jaren in Brussel gewoond, uitvalsbasis.....meer »»

inJazz presenteert streams van 8 Nederlandse jazzacts

23 en 24 juni vanuit LantarenVenster, Bimhuis, TivoliVredenburg en Paradox

Na de livestreams van vorig jaar juni, zal inJazz dit jaar een serie vooraf opgenomen concerten streamen, 16 in totaal, vanaf de eigen website en alle relevante socials. Dat gebeurt in de avonduren va.....meer »»

Release van de Week: Mammoth WVH - Mammoth WVH

Vandaag verschenen: 11 juni 2021

Wolfgang van Halen (ja, de zoon van Eddie) brengt ruim een half jaar na het verlies van zijn vader zijn eerste album uit met de titel Mammoth WVH, een naam die bij Van Halen-fans een belletje zal doen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken