Release van de week: Prince - Welcome 2 America

Release van de week: Prince - Welcome 2 America

Vandaag verschenen: 30 juli 2021

Een heus band-album van Prince, posthuum uitgebracht, met opnames uit de Paisley Park studio die hij in 2010 maakte met bassiste Tal Wilkenfeld en drummer Chris Coleman, en prominent aanwezige zangere.....meer »»

Hannah Trigwell interviewt muziekindustrie-kenners in Backstage Pass podcast

Meer dan 50 podcast interviews met producers, labelmanagers, boekingsagenten, festivalorganisatoren en meer

Hannah Trigwell is een Engelse singer-songwriter die voor Thomann Music een erg interessante podcastserie maakt waarin de huidige muziekscene, de strijd van muzikanten en de kneepjes van het vak worde.....meer »»

Release van de Week: Powerwolf - Call Of The Wild

Vandaag verschenen: 16 juli 2021

Call Of The Wild is het vijfde studioalbum van Duitse metalgigant Powerwolf, opgenomen met aardig wat Nederlandse inbreng. Natuurlijk met vaste drummer sinds 2011, Roel van Helden, maar ook met Nederl.....meer »»

North Sea Jazz Downtown live & streaming

Vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli - live streams en best of the past video's blijven 72 uur staan

Het North Sea Jazz festival mag dan voor de tweede keer niet doorgaan, de euforie bij de muzikanten die op de eerste dag van North Sea Downtown optreden is groot. Kurt Rosenwinkel na ovationeel applau.....meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

Release van de Week: Miles Davis - Merci Miles! Live At Vienne

Vandaag verschenen: 2 juli 2021

Precies 30 jaar + 1 dag geleden speelde Miles Davis dit concert met zijn eigen band, een van zijn laatste optredens. Drie maanden later overleed hij. Ricky Wellman, inmiddels ook al niet meer onder on.....meer »»

Release van de Week: Toto - With A Little Help From My Friends

Vandaag verschenen: 25 juni 2021

Een bijzondere release van Toto vandaag. De band heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en lanceert met “With A Little Help From My Friends” een nieuw livealbum in nieuwe bezetting (op dvd/cd, blu-ray.....meer »»

In memoriam Mamady Keïta, een van 's werelds beste djembéspelers

1950-2021

Mamady Keïta, een van 's werelds beste djembéspelers, is afgelopen maandag, 21 juni 2021, op 71-jarige leeftijd overleden. Afkomstig uit Guinee, heeft hij vele jaren in Brussel gewoond, uitvalsbasis.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken