Marijn van den Berg in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Marijn van den Berg in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Ik heb mijn dubbelpedaal afgestoft

Het volledige verhaal van Marijn van den Berg. Voor het hoofdartikel 'Drummers in Lockdown' in Slagwerkkrant 219 (september-oktober 2020) lieten we 39 nationale en internationale slagwerkers vertellen.....meer »»

Bruno Meeus in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Corona is een wake-up call

Het volledige verhaal van Bruno Meeus. Voor het hoofdartikel 'Drummers in Lockdown' in Slagwerkkrant 219 (september-oktober 2020) lieten we 39 nationale en internationale slagwerkers vertellen over hu.....meer »»

Johan Boere in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Met Slagerij Van Kampen hebben we onze pijlen gericht op januari

Het volledige verhaal van Johan Boere. Voor het hoofdartikel “Drummers in Lockdown” in Slagwerkkrant 219 (september-oktober 2020) lieten we 39 nationale en internationale slagwerkers vertellen ove.....meer »»

Jeroen Vrolijk in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Zonder drumstokken in mijn handen moet ik ook iets te vertellen hebben

Het volledige verhaal van Jeroen Vrolijk. Voor het hoofdartikel 'Drummers in Lockdown' in Slagwerkkrant 219 (september-oktober 2020) lieten we 39 nationale en internationale slagwerkers vertellen over.....meer »»

Michael Schack in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Wat je online doet, verdwijnt nooit meer

Het volledige verhaal van Michael Schack. Voor het hoofdartikel 'Drummers in Lockdown' in Slagwerkkrant 219 (september-oktober 2020) lieten we 39 nationale en internationale slagwerkers vertellen over.....meer »»

Kim Weemhoff in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Ik was 2,5 maand ziek met milde Covid-19-klachten

Het volledige en ongecensureerde verhaal van Kim Weemhoff. Voor het hoofdartikel 'Drummers in Lockdown' in Slagwerkkrant 219 (september-oktober 2020) lieten we 39 nationale en internationale slagwerke.....meer »»

Sietse Huisman in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Betaal gewoon voor goede muziek!

Het volledige verhaal van Sietse Huisman. Voor het hoofdartikel 'Drummers in Lockdown' in Slagwerkkrant 219 (september-oktober 2020) lieten we 39 nationale en internationale slagwerkers vertellen over.....meer »»

Tim van Emmerloot in Lockdown - extra bij hoofdartikel SWK 219

Eindelijk weer samen, maar zonder publiek

Het volledige relaas van Tim van Emmerloot. Voor het hoofdartikel “Drummers in Lockdown” in Slagwerkkrant 219 (september-oktober 2020) lieten we 39 nationale en internationale slagwerkers vertelle.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken