Ivan Conti in concert met The Jazzinvaders

Ivan Conti in concert met The Jazzinvaders

Legendarische ritmesectie Azymuth in september te gast in Nederland en Belgie

De Nederlandse Jazzinvaders hebben de ritmesectie van de Braziliaanse sambafusiongroep Azymuth uitgenodigd om samen de studio in te duiken en tussen 18 en 28 september 2014 een aantal concerten te gev.....meer »»

AC/DC drummer brengt soloalbum uit

Phil Rudd heeft de handen ineengeslagen met muzikanten uit Nieuw Zeeland

AC/DC drummer Phil Rudd zit niet stil. Terwijl hij samen met AC/DC bezig is aan een nieuw album, heeft hij zelf een soloalbum gemaakt. Head Job verschijnt op 29 augustus via Universal Music, aldus Rud.....meer »»

Mike Portnoy op de nieuwe Flying Colors

Second Nature verschijnt eind september

Second Nature is de titel van het tweede studioalbum van Flying Colors, de supergroep waarvan onder meer drummer Mike Portnoy deel uitmaakt. Hoe toegankelijk en melodieus eerste single Mask Machine oo.....meer »»

Uitslag Slagwerkkrant Poll 2014 - deel 2 - Fusion World drummer en stokken

Slagwerkkrant Poll Awards - Gefeliciteerd Vinnie Colaiuta en Vic Firth!

De uitslag van de 30ste Slagwerkkrant Poll is binnen! Het aantal inzendingen via Slagwerkkrant.nl was overweldigend dit jaar. Dank voor jullie deelname. De lezers van Slagwerkkrant en bezoekers van Sl.....meer »»

Dave Barbarossa terug met Cauldronated

Futuristische sound uit moderne heksenketel

Na jaren van stilte waarin hij de tijd nam voor overpeinzingen en het uitbrengen van zijn eerste novelle "Mud Sharks" is de Engelse drummer Dave Barbarossa weer terug bij zijn passie: vernieuwende muz.....meer »»

Tommy Ramone In Memoriam

Laatste originele Ramone overleden

Drummer Tommy Ramone, laatste van de originele bezetting van de Amerikaanse punkrockgroep The Ramones, is op vrijdag 11 juli overleden in zijn woonplaats Ridgewood, Queens. Tommy Ramone, die bekend st.....meer »»

Exclusieve Pearl Reference Pure voor Mike Coolen

Video-interview met Within Temptation-drummer

In de opslaghallen van Pearl Music Europe in het nabij Venlo gelegen Belfeld werd onlangs een wel heel speciale bestelling afgeleverd. Het betrof het nieuwe drumstel van Within Temptation-drummer Mike.....meer »»

Sponsor de nieuwe les-dvd van Benny Greb

Crowdfunding-campagne voor The art & science of groove

Dat de verkoop van lesdvd's dankzij het internet op zijn gat ligt zal inmiddels voor niemand meer nieuws zijn. En dus zijn de betere productiefirma's heel voorzichtig met investeren. Zelfs als je Benn.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken