Uitslag Slagwerkkrant Poll 2015 - deel 11- Drummers Drummer Benelux

Uitslag Slagwerkkrant Poll 2015 - deel 11- Drummers Drummer Benelux

Gefeliciteerd Hans Eijkenaar

We zijn er bijna doorheen. Nog één dag tot het verschijnen van de nieuwe Slagwerkkrant, en daarom vandaag en morgen de laatste twee polluitslagen. De allerbelangrijkste categorieën: vandaag Drummers D.....meer »»

Uitslag Slagwerkkrant Poll 2015 - deel 10- Percussie Wereld, Band Wereld, Drumleraar Benelux en Hardrock/Heavy Metal wereld.

Gefeliciteerd Sheila E. Foo Fighters, Stefan Van de Brug en Mike Mangini

Wie vonden de lezers van Slagwerkkrant en de bezoekers van Slagwerkkrant.nl de beste, leukste, origineelste of meest bijzondere slagwerkers van het afgelopen seizoen? Welke evenementen vonden ze het l.....meer »»

Arthur Bont als drummer en songwriter

Nieuw album met Milk2.0

Wij kennen Arthur Bont vooral als cajónspeler en -educator (met zijn uitstekende dvd Cajón Spelen en talloze workshops), maar ook als drummer is hij bijzonder actief en timmert hij al jaren aan de weg.....meer »»

Jochem van Rooijen tourt met The Sirens

Interview met de drummer achter Anneke van Giersbergen, Liv Kristine en Kari Rueslĺtten

Hij is bekend van de band van Mina - voorheen Keith - Caputo, met wie hij sinds 2000 speelt. Jochem van Rooijen heeft echter altijd meer ijzers in het vuur. Zo werd hij onlangs gevraagd voor een Europ.....meer »»

Nieuwe sessievideo van Adam Marko

Hongaarse drummer gaat volle kracht vooruit na Drumworld Festival

Tijdens het Drumworld Festival in september genoten we van het puntige, stevige fusionspel van de Hongaarse grootheid Adám Markó. Naar aanleiding van een nieuwe studiovideo vroegen we hem deze week na.....meer »»

Tomas Haake: 'Oefenen lukt me echt niet'

Lees hier het interview en bekijk nieuwe videofragmenten van Meshuggah

Wel een nieuwe release, maar er staan geen nieuwe tracks op Meshuggah's liveregistratie The Ophidian Trek – of je moet intro en outro meetellen. In december is de band weer in Nederland, maar hoe zit .....meer »»

Antonio Sanchez' verrassende soundtrack voor Birdman

Video-interview en nieuws over zijn album Three Times Three

Antonio Sanchez is een blij man. Niet alleen trekt de 2014 wereldtournee van de Pat Metheny Unity Group overal volle zalen, de door Sanchez solo ingespeelde soundtrack voor de film Birdman heeft een p.....meer »»

Wild Romance-drummer Cees Meerman overleden

Zeeuwse drummer werd bekend met snelle zestienden en soulvolle zang

Hij zal voor altijd herinnerd worden als dé drummer van Herman Brood & His Wild Romance. Cees Meerman, de man die het moordende tempo van 'Dope Sucks' neerzette. De man die 'Doreen' de zestienden op d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken