Olaf Fase Drumfase 1

Online studeren in tijden van Corona

Artist news 02-04-2020 13:44

Als je verplicht thuis moet zitten heb je waarschijnlijk heel wat tijd over om te oefenen. Olaf Fase geeft je op zijn Facebookpagina heel wat studiemateriaal. We zetten hieronder alvast wat dingen voor je op een rijtje.

Je kent Olaf natuurlijk van de cursussen die hij al jarenlang samen met Cesar Zuiderwijk in Slagwerkkrant publiceert.Maar daarnaast is Olaf drummer bij Waylon, onderdeel van Slagerij van Kampen en schrijft hij ook de de nodige drumboeken bij elkaar. Zijn boek Drumfase 1 is vooral gericht op beginners, maar zoek je wat meer uitdaging, dan kun je voor een klein bedrag zijn Konnakol cursus downloaden. Op zijn Facebook pagina deelt Olaf regelmatig het nodige studiemateriaal en daarvan zetten we hieronder wat voorbeelden klaar. Veel meer nog vind je op Olaf's facebookpagina. Vergeet hem niet te liken! De uitleg van de Konnakol. De pagina met noten kun je vinden op Olaf's Facebookpagina
Konnakol op de drumkit. 

 

Olaf Live met Slagerij van Kampen.
 


Zoals Olaf zelf zegt: 'gewoon een vrolijke groove' 
De transcriptie van deze is ook weer te vinden op Olaf's Facebook-pagina. 

Olaf voegt vrijwel iedere week nieuw materiaal toe op zijn pagina. En je kunt natuurlijk in iedere Slagwerkkrant een cursus van hem terugvinden. 


 

zoeken
zoeken