Koen Herfst wint Haagse Popprijs

Haagse Drummer had een topjaar!

Artist news 28-10-2015 15:07

Koen Herfst was een van die drummers waar we het afgelopen jaar simpelweg niet omheen konden. Van een Tour met Armin van Buren tot en met een soloplaat en een eigen festival. Koen was overal, en dat leverde hem niet alleen de pollaward voor beste drummer in de categorie Hardrock/Metal op, maar nu ook de enige echte Haagse Popprijs.

Dat Koen goed bezig is, is dus niet alleen de lezers van Slagwerkkrant opgevallen. De organisatie van de Haagse Popprijzen reikt deze prijzen ieder jaar uit in verscheidene categorieën, maar daarnaast is er ook één echte Haagse Popprijs, en die is dit jaar voor Koen. 

Een quote uit het persbericht: 

"Dé Haagse Pop Prijs is afgelopen weekeinde toegekend aan Koen Herfst. Naast de wereldtournee die hij samen met Armin van Buuren maakte, kwam afgelopen vrijdag zijn eerste solo album 'Back To Balance' wereldwijd uit. Tevens is Koen Herfst de stille kracht achter veel Haagse evenementen zoals het HerfstFest, ONE Festival en het Haags UIT Festival."

De uitreiking van de prijzen was afgelopen zaterdag in het Paard van Troje. Koen zelf kon daar helaas niet bij aanwezig zijn. Hij zat namelijk voor een optreden in het buitenland


zoeken
zoeken