Eerste namen EuroSonic 2005 bekend

Eerste namen EuroSonic 2005 bekend

De eerste namen voor het EuroSonic-festival zijn bekend! Het festival is onderdeel van het Noorderslagweekend. Er treden meer dan 110 Europese bands en acts op, verdeeld over zo'n twintig podia in de .....meer »»

Satyricon-drummer met de billen bloot

AllThingsMetal.net heeft een diepte-interview gepubliceerd met Satyricon-drummer Kjetil "Frost" Haraldstad. Aan bod komen onder andere de weigering van de VS om Frost toe te laten en de Noorse black m.....meer »»

NovAct en Sanity maken video-registratie

Op 20 november a.s. verzorgen novAct (met Martijn Peters op drums, zie foto) en Sanity (met drummer Fred den Hartog) een gezamenlijk live optreden waarbij tevens een live-registratie van beide bands .....meer »»

Verkiezing publieksprijs GPNL gestart

Het eerste weekend van december worden de finales gehouden van de Grote Prijs van Nederland. Sinds 1 november kun je echter al een stem uitbrengen op jouw favoriet......meer »»

Country-album vol metaldrummers

HIM-drummer Gas Lipstick (echte naam: Mika Karppinen) heeft drumtracks ingespeeld op een nieuw album van voormalig Carcass-frontman Jeff Walker (zie foto). Ook voormalig Carcass-drummer Ken Owen heeft.....meer »»

Living Loud komt naar Europa

Lee Kerslake, voormalig drummer bij Uriah Heep en Ozzy Osbourne, komt in maart 2005 met zijn huidige groep Living Loud naar Europa......meer »»

Hateframe rondt debuutalbum af

Drummer Tonmi Lillman en de overige bandleden van Hateframe hebben hun debuutalbum af. De schijf, met "Sign of Demise" als titel, verschijnt nog dit jaar......meer »»

Muziekfestival tegen kanker

Muziekliefhebber Eric Gijsen wilde een actieve bijdrage leveren aan het KWF Kankerbestrijding. Daarom organiseerde hij een benefietfestival......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken