Opnames tweede album Sauron voltooid

Opnames tweede album Sauron voltooid

Het gaat goed met de Nederlandse blackmetal band Sauron. De opnames voor het tweede full-length album zijn voltooid. Bovendien staat een mini-tour met de Pollse band Behemoth op stapel later dit jaar.....meer »»

Slapshot uit elkaar

Slapshot, de legendarische hardcore band uit Boston, VS, heeft het bijltje erbij neergegooid......meer »»

Henkjan Smits: nu ook online talentscouting

Hoewel Henkjan Smits naast de opnames van Idols inmiddels in vrijwel ieder radio- en tv-programma te gast is geweest, om over de interviews in kranten en tijdschriften nog maar te zwijgen, heeft hij t.....meer »»

Vervolg 'We Are The World' op komst

De muzikale liefdadigheidscampagne 'We Are The World', de Amerikaanse versie van Band Aid van bijna twintig jaar geleden, krijgt een vervolg......meer »»

Bintangs maken doorstart met nieuwe drummer

Grote onrust in het Bintangs-kamp. De legendarische rhythm & blues-band uit Beverwijk leek na veertig jaar uit elkaar te vallen. Inmiddels lijken de Bintangs toch door te gaan. Een reconstructie van d.....meer »»

Scott Travis en Judas Priest opnieuw bij Sony

Scott travis, bekend als drummer van onder meer Racer X en Judas Priest, heeft met de laatstgenoemde band opnieuw een contract bij Sony Music getekend. Het gaat om ten minste n nieuw studio-album da.....meer »»

Fates Warning bevestigt vertrek Mark Zonder

De progressive-metal veteranen van Fates Warning hebben het vertrek van drummer Mark Zonder bevestigd. Wel zal de band met Zonder eerst nog een album opnemen......meer »»

Stet Howland opnieuw bij W.A.S.P.

Stet Howland, voormalig drummer van W.A.S.P., maakt opnieuw deel uit van de band......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken