Fates Warning zonder drummer verder?

Fates Warning zonder drummer verder?

Mark Zonder, sinds lange tijd gewaardeerd en gerespecteerd drummer voor Fates Warning, heeft onthuld dat hij geen plannen heeft om later dit jaar met de band op tournee te gaan ter ondersteuning van .....meer »»

Drummer-vacature Skinlab na vertrek Hopkins

Paul Hopkins, sinds lange tijd drummer in Skinlab, heeft besloten te stoppen met de band. Skinlab-bassist en zanger Steev Esquivel heeft dat verklaard op de website van de band......meer »»

Tommy Clufetos met Alice Cooper op tour

Tommy Clufetos, de drummer die sinds zijn twintigste met de rocker Ted Nugent op tour is, heeft besloten om de samenwerking te beeindigen......meer »»

Opnames nieuwe Stratovarius-album problematisch

Jens Johansson, de keyboard-speler van de Finse band Stratovarius, heeft verklaard dat het opnameproces van het nieuwe album nogal vreemd verloopt......meer »»

Debuut nieuw project Aad Kloosterwaard

Infinited Hate, "extreme deathmetalband" uit Nederland, brengt op 28 april haar debuut uit op het eveneens Nederlandse label Displeased Records......meer »»

Joey Jordison gastmuzikant op nieuwe release Otep

Op 27 juli moet 'ie in de winkels liggen: het nieuwe Otep-album ""House of Secrets". Op zes tracks is Joey Jordison als sessiedrummer te horen in plaats van Mark 'Mook' Bistany. Jordiso.....meer »»

Amerikanen gebruiken AC/DC om Iraki's te treiteren

Volgens de Associated Press gebruiken Amerikaanse mariniers grote luidsprekers in Irak om er psychologische oorlogsvoering mee te bedrijven. Om Iraakse onruststokers te treiteren, verkondigen ze op oo.....meer »»

Immolation-drummer met metalact uit Uruguay aan de slag

De 'melodieuze black metalband' Requiem Aeternam, heeft aangekondigd dat Alex Hernández zich bij de groep gevoegd heeft om de drumtracks in te spelen voor het komende album "Philosopher". Hernández is.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken