Scott Rockenfield: Operation Mindcrime krijgt vervolg

Scott Rockenfield: Operation Mindcrime krijgt vervolg

Queensrÿche-drummer Scott Rockenfield heeft in een interview met 411Mania.com openhartig gesproken over de huidige tour en de komende CD......meer »»

De Kift presenteert DVD

De Kift komt met een 80 minuten durende film die op DVD verschijnt. De beelden die filmmakers André van der Hout, Karin Mulder en Matte Mourik maakten voor de productie "De IJzeren Hond" uit 2001, zi.....meer »»

Bush brengt Moby en Eminem tot elkaar

Extreme tijden vragen om extreme maatregelen, zo lijkt Moby te denken. De muzikant uitte in het verleden felle kritiek op Eminem, maar heeft zijn woorden aangepast......meer »»

Rebound gooit de stokken in de ring

De Utrechtse hardcoreband Rebound stopt ermee. Dat schrijft gitarist en mede-oprichter Chris Vlug op het As Ice-hardcorezine. Namens de overige bandleden verklaart Chris:.....meer »»

Bijzondere muziekverhalen gezocht

De website Vocalisten.nl zoekt extreme ervaringen en belevenissen van muzikanten. De redactie wil hiermee een verzamelbundel met verhalen samenstellen en uitgeven......meer »»

Dissection maakt nieuwe line-up bekend

Eindelijk heeft de Zweedse band rondom zanger/gitarist Jon Nödtveidt de nieuwe line-up bekend gemaakt......meer »»

Relax wisselt van platenlabel

De Haarlemse soul/hiphop-formatie Relax, bekend vanwege de dampende live-shows, is van platenlabel gewisseld......meer »»

Geen commentaar op vertrek Nick Menza

Megadeth-frontman Dave Mustaine weigert commentaar te geven op het vertrek van drummer Nick Menza kort voor aanvang van de "Blackmail the Universe" tour door de Verenigde Staten......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken