Nieuw album Cyro Baptista & Beat The Donkey

Artist news 23-12-2004 16:26

Cyro Baptista en Beat The Donkey laten weten dat de nieuwe cd af is en online te koop op Cyro's website. Het laatste album dat Cyro en BTD uitbrachten dateert alweer van 2002. Met het nieuwe album laat de groep zien dat ze nog steeds even actief zijn als je bij hun shows kunt zien.

Beat The Donkey is een 10-man groot percussie-ensemble dat met multiculturele, polyphonische en creatieve ritmes het publiek weet op te jagen en te entertainen met een avondvullend programma.

Als extraatje staan op de CD films van de shows die de groep geeft. Dat de show een heftige ervaring is kun je ook de website bekijken. Ook daar worden de streams aangeboden.

De aankondiging van de zelf-geproduceerde CD wordt gebracht als dat er 'een nieuw kind is geboren'. Een mooie verwijzing naar Kerst, maar Cyro verteld over het lange proces:
"It was like having a baby: it has taken us nine months to make this album. Myself and Beat the Donkey gave this recordings everything we have in our hearts. We brought the same energy to the songs that we bring to the live show."

Het album dat de titel 'Beat the Donkey Beat' draagt is alleen verkrijgbaar via de website en kost $15,-, inclusief verzendkosten. En als speciale bonus zal Cyro elke CD die voor 6 januari wordt besteld signeren.

Voor meer informatie kun je op Cyro's website kijken: www.cyrobaptista.com

zoeken
zoeken