'Duister geheim' van Rhapsody onthuld

'Duister geheim' van Rhapsody onthuld

De Italiaanse band Rhapsody, bekend om haar bombastische symfomische metal, heeft voor de komende CD een bijzonder gast gevraagd. Het mini-album, getiteld "The Dark Secret" wordt opgesierd door een ve.....meer »»

Tracy G. heeft drummers voor het uitkiezen

Vinny Appice, als drummer onder meer bekend van Black Sabbath, is momenteel met een nieuw muzikaal project bezig waarin ook voormalig Dio-gitarist Tracy G. betrokken is......meer »»

Guided By Voices: "Dit wordt ons laatste album"

Robert Pollard, de 47-jarige frontman van de Amerikaanse 'alternative rock' band Guided By Voices, heeft angekondigd dat de groep ui elkaar gaat......meer »»

Opnames Detonation uitgesteld wegens blessure drummer

Thomas Kalksma, drummer van de Utrechtse death/thrash formatie Detonation, heeft een armblessure opgelopen die enige maanden herstel nodig heeft. .....meer »»

Dekselse marketeers behagen muziekliefhebbers

De Verenigde Staten lopen vaak voorop als het gaat om nieuwe trends. De laatste 'hit' is het promoten van muziek door CD's en DVD's op het deksel van een drinkbeker bij te sluiten......meer »»

Afzeggingen voor W‚ldrock en Graspop

Gisteren meldden we al dat Slapshot uit elkaar is en als gevolg daarvan komen logischerwijs alle concerten te vervallen.....meer »»

Steel de show met Paiste Reflector Cymbals

Paiste heeft een nieuwe serie bekkens op de markt gebracht: de Paiste Reflector Cymbals. .....meer »»

Nieuw album van The Dillinger Escape Plan in de maak

De geniaal gekke muzikanten van The Dillinger Escape Plan zijn begonnen aan de opnames van een nieuw album: "Miss Machine". .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken