Pimba wordt Grillig

Pimba wordt Grillig

Pim van Ham, beter bekend als Pimba, is vanaf mei de trotse nieuwe bezitter van de drumkruk van de band Grillig. .....meer »»

Nieuwe drum3daagse in augustus

Na succesvolle edities in 1997 en 1998, organiseren Slagwerkrant en Music Station op 13, 14 en 15 augustus 2004 de derde drum3daagse. Van vrijdagochtend tot zondagavond kunnen maximaal 60 deelnemers p.....meer »»

Spanningen tussen Arch Enemy en Machine Head

Nadat de Zweedse metalband Arch Enemy onverwachts halverwege de "Weapons Of Mass Destruction" US tour met Machine Head, God Forbid en 36 Crazyfists is gestapt en terug naar huis is gevlogen, zijn de v.....meer »»

Helse scheuring in de line-up van Heavenly

Heavenly, de Franse metalband met drummer Maxence Pilo in de gelederen, is uiteen gevallen......meer »»

Robin Bergh ruilt Amaran in voor Cellout

Robin Bergh, voormalig drummer van de Zweedse groep Amaran, is toegetreden tot de line-up van Cellout. .....meer »»

Meinl presenteert nieuwe catalogi

Meinl laat ons weten dat zij de nieuwe catalogi online heeft staan, beschikbaar voor iedereen en downloadable in .pdf formaat......meer »»

Eric Ineke Boost Jazz in BelgiŽ

Eric Ineke houdt van 18 t/m 22 juni met vijf andere Jazz-docenten een vierdaagse jazz-clinic met de titel: Jazz-Boost 2004. Maximaal 25 muzikanten kunnen hun performance, techniek en improvisatieverm.....meer »»

Dave Mackintosh verlaat Bal-Sagoth

Dave Mackintosh, drummer van de Britse metalband Bal-Sagoth, heeft besloten om de band te verlaten. Mackintosh is toegetreden tot het speedmetal gezelschap Dragonforce waar hij oorspronkelijk drummer .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken