Juan van Emmerloot start nieuwe drumschool

Artist news 07-01-2005 22:29

Dat drummers actieve en betrokken muzikanten zijn zal niemand inmiddels meer verbazen. Een van die actieve drummers is Juan van Emmerloot. Hij heeft recentelijk 'D.R.S. School for Playing Drums' opgericht. Een onderneming die puur gericht is op de individuele en professionele ontwikkeling van de slagwerker.

Binnen D.S.R. verzorgt Juan persoonlijk alle lessen als docent en coach. Hij heeft in zijn carriere van 20 jaar getourd met artiesten als Steve Lukather, Walter Trout, Poppa Chubby, Omar Dykes en Peppino D`Agostino. Als sessiemuzikant heeft hij meegespeeld op albums en cd`s van artiesten als Snowy White, Robby Valentine, Julia Lo`ko en VOF de Kunst. Op het Rotterdams Conservatorium heeft hij vele musici met succes opgeleid. En vooral begeleid om als professional een carriere te beginnen.

Juan licht ons nader toe over D.R.S. en de achtergrond van de specifieke opzet van zijn school:
"Deze school is gespecialiseerd in drumlessen met een hoge kwaliteitsnorm. Op veel muziekscholen en privé opleidingen kun je terecht voor drumles. De kwaliteit van die lessen is verschillend, maar over het algemeen wel goed te noemen. Maar de serieuze student heeft in een aantal situaties niet altijd voldoende aan wat daar wordt geboden. Denk b.v. aan extra aandacht bij een voorbereiding op een toelatingsexamen voor een conservatorium of bij een voorbereiding op een belangrijke auditie. Een coach naast een docent kan net het verschil zijn tussen gewoon drummen en creatief muziek maken. D.S.R. biedt voor die gevallen uitstekende aanvullende - en vervolgstudies."

Het programma van D.R.S. bestaat uit drie verschillende typen lessen:

  1. D.I.C. Drum Instruction Class
    (standaard drumlessen)
  2. M.P.C. Musicians’ Personal Coaching
    (persoonlijke begeleiding in ondernemen op het vakgebied)
  3. P.D.P. Practical Drumming Progress
    (praktijk gericht lesprogramma)

Wil je meer weten over deze lessen en het programma?
Klik dan hier om de D.R.S. schoolpagina op slagwerkwereld.com te bekijken. Ook vind je er informatie over de prijzen, de achtergrond en hoe je contact kunt opnemen met Juan zelf, om jouw persoonlijke programma samen te stellen.

zoeken
zoeken