Jason Bittner en Prince in Modern Drummer

Jason Bittner en Prince in Modern Drummer

Jason Bittner, drummer van Shadows Fall (zie foto), staat in het januari-nummer van Modern Drummer magazine. Een andere opmerkelijke artiest die in het nummer staat, is multi-instrumentalist Prince......meer »»

Superaction zoekt nieuwe drummer

Drummer Senne Thunders heeft besloten de Eindhovense rock n roll formatie Superaction te verlaten. Senne was in 2002 samen met Tommy Cool de oprichter van Superaction......meer »»

Edenbridge-drummer gaat met Sirenia op tour

Jonathan Perez, bekend als drummer van Trail of Tears en Sirenia, moet noodgedwongen afzien van een tour met laatstgenoemde groep. Sirenia trekt binnenkort met Tiamat, Theatre Of Tragedy en Pain door .....meer »»

Mike Portnoy komt met nieuwe DVD

Mike Portnoy, drummer van Dream Theater, brengt een nieuwe DVD uit via zijn eigen label Portnoy Archives......meer »»

'Oude' DVD en nieuwe EP van Ries Doms

Het Nederlandse label Reflections Records brengt een DVD uit met de laatste show van Reaching Forward, met Ries Doms achter de drumkit. Van Ries' huidige band is eveneens nieuw werk op komst......meer »»

Matt Sorum zorgt voor spanningen in Velvet Revolver

Het besluit van de groepsleden van Velvet Revolver om voortaan zonder drugs door het leven te gaan, betekent niet dat er sprake is van rust, regelmaat en stabiliteit. "You don't need drugs and a.....meer »»

Platencontract voor Speed Kill Hate

Speed Kill Hate, het "old-school thrashproject" met Tim Mallare (zie foto) op drums, heeft een contract getekend met het Franse label Listenable Records......meer »»

Mike Terrana vormt een nieuwe band

Mike Terrana, de rockdrummer die al vele bands versleet (onder meer Beau Nasty, Hanover Fist, Yngwie Malmsteen, Axel Rudi Pell, Metalium en Rage), heeft een nieuwe groep geformeerd......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken