Popprofessor blijft voorlopig bestaan

Popprofessor blijft voorlopig bestaan

De bijzondere leerstoel popmuziek aan de Universiteit van Amsterdam zal in ieder geval tot september 2005 blijven bestaan dankzij Buma/Stemra......meer »»

Bill Ward steunt goede doelen met CD

  • 22-11-2004 14:23 |

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Black Sabbath-drummer Bill Ward. De muzikant levert zijn CD "Straws" vanaf vandaag met kerstkorting. De actie loopt nog tot en met 31 december 2004. Dat heeft War.....meer »»

Nieuwe opnames Steven Adler in aantocht

Adler's Appetite, de band rondom voormalig Guns n' Roses-drummer Steven Adler, is in Corona de studio ingedoken om aan nieuwe opnames te beginnen. .....meer »»

Kevin Talley gastdrummer bij Daath

Kevin Talley, bekend van Chimaira, Dying Fetus en Misery Index, zal als gastdrummer te horen zijn op het komende album van Daath......meer »»

Steve Zimmerman brengt EP uit met nieuwe band

Steve Zimmerman, voormalig drummer van Fates Warning, heeft met zijn nieuwe band Interface opnames afgerond van een EP. Het gaat om vier nieuwe nummers, die op een demo of EP zullen verschijnen. .....meer »»

Kane wint opnieuw MTV Award

Kane heeft een MTV Award gewonnen voor beste act uit Nederland en België......meer »»

Gellybooty na 12,5 jaar uit elkaar

Na 12,5 jaar gaat de Utrechtse/Amsterdamse funkformatie Gellybooty uit elkaar. De presentatie van het nieuwe album "Plug" op 17 december in Tivloi-De Helling te Utrecht, wordt nu gecombineerd met een .....meer »»

Eerste editie van DVsunDay Festival

Op zondag 21 november vindt in Tivoli-De Helling te Utrecht de eerste aflevering plaats van DVsunDay. Dit festival is voor bands een eenvoudige, maar ijzersterke manier om zichzelf te promoten, en voo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken