Delain tovert kerk om tot rocktempel

Delain tovert kerk om tot rocktempel

Gothic rockers geven concert in Zwolse Broerenkerk

Onder de noemer “A special evening with Delain: “Acoustic & Electric”, geeft Delain op 2 november een exclusief concert in de Broerenkerk te Zwolle. Binnen de sfeervolle en intieme setting van deze ke.....meer »»

Amsterdam Drum Show 2007

Van vintage trommels tot custom made drumkits

De Amsterdam Vintage & Custom Drum Show 2007, zoals de Amsterdam Drum Show eigenlijk voluit heet, vindt binnenkort voor de vijfde keer plaats in Cultuurcentrum De Griffioen in Amstelveen......meer »»

Bruce Springsteen komt naar Europa

Shows in België en Nederland

Fans van Bruce Springsteen hebben geluk: vorige week werd bekend dat The Boss voor het eerst in vijf jaar samen met zijn E Street Band een nieuwe album uitbrengt: 'Magic'. En nu blijkt dat Springsteen.....meer »»

Nieuwe dvd Percossa

'From Holland' online te bestellen

De nieuwe dvd van Percossa is eindelijk uit. 'From Holland' is verkrijgbaar op de website van de percussiegroep en bevat de registratie van Percossa's laatste show......meer »»

Eigenaar punkclub CBGB Hilly Kristal overleden

Punk is dead, again

Clubeigenaar Hilly Kristal, eigenaar van legendarische New Yorkse punkclub CBGB, is op 75-jarige leeftijd aan longkanker overleden. Dat heeft zijn zoon Mark Dana Kristal bekendgemaakt. CBGB vormde de .....meer »»

Gregg Bissonette cancelt Adams Drumworld-festival

Nieuwe afsluiter vierde editie wordt gezocht

Vanmorgen vroeg kwam het bericht binnen dat Gregg Bissonette de Europese clinictour moet afgezeggen en daardoor niet op het vierde Drumworld-festival kan kan spelen. Aangezien Gregg de afsluiter van h.....meer »»

Amy Winehouse zegt ook MTV Awards af

Zangeres in malaise

Amy Winehouse treedt niet op tijdens de MTV Video Music Awards in Las Vegas. De Britse zangeres zou 9 september optreden op de populaire MTV-show. Haar platenlabel laat echter weten dat alle concerten.....meer »»

Krezip slachtoffer van eigen succes

Drummer Bram van den Berg en band niet welkom in Den Haag

Drummer Bram van den Berg en zijn band Krezip lijken slagoffer te worden van hun eigen succes. Omdat Den Haag verwacht dat er heel veel belangstellenden komen bij het optreden van Krezip op vrijdag 31.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken