Heavy Pinkpop 2008

Heavy Pinkpop 2008

De krenten in de pap

Voor het eerst in de geschiedenis van Pinkpop vindt het festival niet plaats in het pinksterweekeinde. Organisator Jan Smeets schoof het oudste festival van Nederland op naar het weekend van 30 mei t/.....meer »»

DRUMS 4 ALL SlagwerkSpektakel

Op zaterdag 24 mei en zaterdag 7 juni 2008 zullen ruim 60 slagwerkers van 4 verschillende verenigingen een waar slagwerkspektakel ten gehore brengen. Deze verenigingen zijn: Tavenu uit De Kwakel, Triv.....meer »»

Clinic Juan van Emmerloot

Muziekhandel Theo Steenbeek, 22 april 2008

Op dinsdag 22 april 2008 gaf Slagwerkwereld.com-endorser Juan van Emmerloot een drumclinic bij Muziekhandel Theo Steenbeek in Nijkerk. Medewerker Jelle Kortes doet verslag voor Slagwerkwereld.com van .....meer »»

Spaun Drums lanceert Inferno-snare

Signature snaredrum voor Behemoth-drummer

Spaun Drums introduceert een signature snaredrum voor Behemoth-drummer Inferno (echte naam: Zbigniew Robert Promiński)......meer »»

Yuma van Eekelen nieuwe Brutus-drummer

Yuma van Eekelen (The New Dominion) is de nieuwe drummer van Brutus. Hij zal voor het eerst live met de band te bewonderen zijn op het Neurotic Deathfest in 013 te Tilburg. Dit festival vindt op 30 en.....meer »»

In memoriam: Rush-drummer John Rutsey

Grondlegger en oorspronkelijk drummer in slaap overleden

John Rutsey, mede-oprichter en oorspronkelijk drummer van de band Rush, is op 11 mei overleden. Het lijkt erop dat John in zijn slaap aan een hartstilstand is overleden. Hij werd 55 jaar oud......meer »»

Doe mee aan de Slapstik New Beat Contest

Vertoon je drumkunsten en wie weet win jij!

Vanaf nu kun je meedoen aan de tweede Slapstik New Beat Contest, een ludieke wedstrijd tussen drummers waarbij alles draait om de Slapstik, een drumstok met een flexibele tip......meer »»

Doudou n'Diaye Rose viert 50-jarige loopbaan

Groots percussiefeest in Dakar

Doudou n'Diaye Rose, chef tambour-major in Senegal, is een levende legende. Doudou geniet al vijftig jaar lang van een succesvolle loopbaan als percussionist. Van 26 april tot en met 1 mei werd dat in.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken