Muzikaal talent gezocht voor negende Unsigned cd

Muzikaal talent gezocht voor negende Unsigned cd

'When Pop meets Jazz' thema 2008

Unsigned When Pop meets Jazz wordt het thema van de negende Unsigned-serie van Muziek Centrum Nederland. Op deze Unsigned cd’s krijgen talentvolle, jonge, veelbelovende Nederlandse artiesten in een be.....meer »»

Eerste editie Gothic Metal Palace afgelast

Festival gecanceld wegens tegenvallende kaartverkoop

De organisatie heeft noodgedwongen de eerste editie van het Gothic Metal Palace-festival afgeblazen. Op 20 en 21 juni zou het festival plaatsvinden in Zuidlaren, met optredende artiesten als Within Te.....meer »»

In Memoriam: Traci Michaelz

Peppermint Creeps-drummer sterft 34 jaar oud

Traci Michaelz, drummer van de glamrockband Peppermint Creeps, is vrijdag 13 juni tijdens het touren overleden. Traci stierf na een optreden in de Rockstar Sports Bar in Ft. Worth, Texas. De doodsoorz.....meer »»

Sean Reinert neemt nieuwe Cynic-album op

Sean Reinert, drummer van de heropgerichte formatie Cynic, werkt momenteel in een studio in Californië met producer Warren Riker (Down, Santana) aan een nieuw Cynic-album. Sean:.....meer »»

John Macaluso op volgende Chris Caffery-cd

John Macaluso is klaar met het inspelen van de drumpartijen voor het nieuwe soloalbum van gitarist Chris Caffery, bekend van onder meer Savatage en Trans-Siberian Orchestra......meer »»

Chad Smith met Joe Satriani in nieuwe band

Ex-bandleden Van Halen ook van de partij

Zanger Sammy Hagar (ex-Van Halen) heeft Red Hot Chili Peppers drummer-Chad Smith gevraagd voor zijn nieuwe band. Ook gitaarvirtuoos Joe Satriani en voormalig Van Halen-bassist Michael Anthony zijn van.....meer »»

Steve Asheim, Order Of Ennead tekenen bij Earache

Deicide-drummer en band werken aan debuutalbum

Deicide-drummer Steve Asheim heeft met zijn andere band, Order Of Ennead, bij Earache Records een wereldwijde platendeal getekend voor meerdere albums......meer »»

Eerste Adams Slagwerkfestival Ittervoort

Zondag 15 juni 2008, Ittervoort (NL)

Op zondag 15 juni 2008 vindt het eerste Adams Slagwerkfestival plaats in Muziekcentrale Adams in Ittervoort. Vanaf 10.00 uur zijn de deuren geopend voor iedereen die verzot is op slagwerk in de ruimst.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken