Fine Fine Music on Parade

Fine Fine Music on Parade

Mooie muziek tijdens het reizende cultuurcircus 2008

Sinds jaar en dag staat de komst van de zomerzon in Nederland gekoppeld aan de ‘acte de precense’ van het rondreizend festival De Parade. Een zomer lang zet De Parade haar tenten op om haar publiek te.....meer »»

Nederlandse beatcreator Inf succesvol in de VS

Productie blijft stijgen in Amerikaanse top 30

De single U don't know van rapper Sneaky Pete blijft al ruim zes weken lang stijgen in de top 30 van de Amerikaanse Rap Attack-hitlijst. Dat is deels ook een Nederlands succes......meer »»

Led Zeppelin-leden met Foo Fighters op podium

Dave Grohl en Taylor Hawkins wisselen van plek voor tribute

Led Zeppelin-leden Jimmy Page en John Paul Jones voegden zich bij de Foo Fighters op het podium afgelopen zaterdag, 7 juni......meer »»

Voorverkoop Adams Drumworldfestival 2008 van start

Vijfde editie 14 september 2008

Op de tweede zondag van september vindt de vijfde lustrumeditie plaats van het Adams Drumworldfestival. De tickets zijn vanaf vrijdag 6 juni online te bestellen en zijn niet alleen een entreebewijs, m.....meer »»

Oscar Kraal met Anouk op TV

Liveregistratie Gelredome concert

Vanavond, vrijdag 6 juni 2008, wordt op Nederland 3 om 22:00 uur het concert van Anouk in de Gelredome in Arnhem uitgezonden. Dit is een van de concerten die ze deed met haar nieuwe band, waar Oscar K.....meer »»

'Tattoo Art Custom Drum Kit'

Henk Schiffmacher maakt drumstel voor Chad Smith

De bekende Amsterdamse tatoeagekoning Henk Schiffmacher heeft in samenwerking met de Haagse muziekwinkel Rock Palace een wel héél bijzonder drumstel gemaakt. Een 'Tattoo Art Custom Drum Kit', speciaal.....meer »»

Slagerij van Kampen sluit jubileumtour spectaculair af

Tien man op het podium in Eindhoven

Nederlands bekendste slagwerkgroep, Slagerij van Kampen, heeft afgelopen jaar langs de theaters getourd met hun jubileumshow ‘25 jaar Slagerij van Kampen’. Deze tour was een enorm succes, met bijna ov.....meer »»

Meer bands bekend gemaakt voor Waterpop 2008

Room Eleven, Hot Water en Hit Me TV toegevoegd

Op 9 augustus 2008 vindt in het Hofpark in Wateringen Waterpop plaats. Verschillende bands zijn al vastgelegd, en het festival heeft Room Eleven ook weten te strikken. Behalve RE, staan ook Hit Me TV .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken