Drummer en komiek Fred Armisen brengt dvd uit

Jens Hannemann: Complicated Drumming Technique

Artist news 14-09-2008 12:09

Marco Minneman en Thomas Lang brachten beiden instructie-dvd's uit met daarop de nodige complexe lesstof. Maar wie dat te eenvoudig vindt, kan nu z'n hart ophalen aan een drum-dvd die zo gecompliceerd is dat zelfs topdrummers erover struikelen.

Fred Armisen speelde als drummer onder meer bij Trenchmouth en Blue Man Group. Daarnaast is hij lid van het Saturday Night Live-team. Fred's kwaliteiten als drummer en komiek komen samen in de hilarische instructie-dvd 'Fred Armisen presents: Jens Hannemann Complicated Drumming Technique'.

Hierop neemt Fred 28-minuten lang op ludieke wijze instructie-dvd's op de hak. Als Jens strooit hij scheutig met drumwijsheden en introduceert gecompliceerde technieken zoals de Fluid Engine in een 29/3-maatsoort.

Naast de openingscredits en de aftiteling, bevat de release hoofdstukken als Just In Time Breakdown, Polynesian Nightmare, Polynesian Nightmare Breakdown, en de veelgevraagde Drum Tips 1, 2 en 3.

Hier vind je een voorproefje van de dvd waarmee je een gecompliceerde drummer kunt worden:

Ook de testimonials over Jens Hannemann's Complicated Drumming Technique-dvd door bekende topdrummers is het bekijken waard:

zoeken
zoeken