Programma Speedfest 3 krijgt steeds meer vorm

Black Label Society bevestigd als headliner

Muzieknieuws 12-09-2008 01:18

De Amerikaanse heavy metalband Black Label Society is de hoofdact op de derde editie van Speedfest. De band rond gitarist Zakk Wylde, al ruim twintig jaar de rechterhand van Ozzy Osbourne, speelt zaterdag 29 november op het Eindhovense festival hun enige Nederlandse show.

Speedfest staat bekend om de grote verscheidenheid aan genres en bands, waarvan de gemene deler is dat ze harde muziek maken. Verdeeld over twee podia spelen o.a. de punkbands The Casualties, GBH, The Real McKenzies, Nederlands psychobilly-trots Batmobile en er is rock ‘n’ soul van de The Bellrays, met zangeres Lisa Kekaula.

Uiteraard is er ook gewoon rechttoe rechtaan rock ‘n’ roll van gastheren Peter Pan Speedrock. Op een speciaal podium van de Hot Rod & Kustom Car Show spelen verder een aantal garage- en countryacts, waaronder Bob Wayne And The Outlaw Carnies - met de gitarist van Hank III in de gelederen - en de Eindhovense Johnny Cash tributeband Def Americans.

Speedfest 3 vindt plaats op zaterdag 29 november 2008 in het Klokgebouw op het Strijp-S terrein in Eindhoven. De voorverkoop is gestart op 10 september 2008.

Meer info: speedfest.nl
zoeken
zoeken