Release van de week: Decapitated - Cancer Culture

Release van de week: Decapitated - Cancer Culture

Vandaag verschenen: 27 mei 2022

'Cancer Culture' is het debuut van de 31-jarige Britse drummer James Stewart bij de invloedrijke Poolse deathmetalband Decapitated. Het resultaat is een album dat wat sneller is uitgevallen dan de vor.....meer »»

Gibraltar actie 'Reframe Yourself'

Win een smartphonehouder!

Gibraltar heeft een actie lopen tot oktober 2022 waarbij je na aankoop van Gibraltar rack-accessoires een smartphonehouder kan winnen. .....meer »»

Aanvraagperiode Steunfonds Muzikantendag geopend - tot 20 juni 2022

Vraag 5000 euro aan voor creatie, vastlegging en/of uitvoering van nieuw werk

Het was een mooi moment op de Muzikantendag, 7 mei in de Melkweg, toen Frank Janssen kon aankondigen dat Buma Cultuur en Muzikantendag de handen ineen hadden geslagen om de door het ministerie van OCW.....meer »»

Release van de week: Mavis Staples & Levon Helm - Carry Me Home

Vandaag verschenen: 20 mei 2022

Een album van een absolute drumheld: Levon Helm. De opnamen zijn uit 2011, dus meer dan 10 jaar oud, maar deze release is toch zeer de moeite waard, omdat het de laatste officiële opnamen zijn van de.....meer »»

Release van de week: The Pineapple Thief - Give It Back

Vandaag verschenen: 13 mei 2022

Dat is nog eens een leuke manier om je topnummers te re-releasen: je neemt ze gewoon opnieuw op, in nieuwe arrangementen en met een nieuwe drummer! De progrock-band bestaat al 23 jaar, maar kreeg met .....meer »»

Release van de week: Halestorm - Back From The Dead

Vandaag verschenen: 6 mei 2022

Amerikaanse metalrockband Halestorm bestaat al bijna 25 jaar en toch is dit pas hun vijfde studioalbum. Frontvrouw Lizzy Hale heeft een overtuigende stem die lekker in distortion kan schieten, maar oo.....meer »»

Davy Deckmijn op de Hybrid Drums Experience, 11 mei, Amsterdam

Zornik, Peppers en hybride drums

In Slagwerkkrant 229, het mei-juni nummer van 2022, kun je een interview lezen met Zornik-drummer Davy Deckmijn. Daarin vertelt de Belg uitgebreid over zijn lange carrière met Zornik, zijn sessiewerk.....meer »»

Pim Aarden doet workshop op het Hybrid Drums Experience event, 11 mei 2022

Drummer van Bente laat de tricks of the trade van zijn hybride drummen zien

Hij is drummer en bandleider bij Bente, speelde met haar op Paaspop, en binnenkort komt Bevrijdingspop eraan. Op 11 mei is hij een van de drie drummers op ons event Hybrid Drums Experience. In Slagw.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken