Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Demo-optredens & workshops, aanbiedingen, rondleiding en meer

We kunnen weer, dus laten we het dan ook gaan doen! Op naar de Open Dag van Bax Music in Goes, die na de editie in 2019 alleen streamend kon plaatsvinden. Ze hebben een mooi programma gemaakt, met een.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 2 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 229

Met hun vaste cursus "U Vraagt Wij Spelen" voor Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) zijn Cesar en Olaf aanbeland bij deel twee van hun nieuwe serie Met de Flam in de Pijp. Na een Flammend betoog over he.....meer »»

Release van de week: Rammstein - Zeit

Vandaag verschenen: 29 april 2022

Enige tijd gingen er geruchten dat het titelloze Rammstein-album uit 2019 de laatste zou zijn van de industriële metalgiganten uit Duitsland. Inmiddels is er in 'Zeit' verrassend snel een opvolger......meer »»

Klimaat: de muziekwereld slaat alarm

Maak kennis met Music Declares Emergency Nederland

Afgelopen vrijdag was het Earth Day, een van de driehonderdvijfenzestig dagen die alarm moeten slaan over de noodsituatie van het klimaat. Ook de muziekwereld laat van zich horen. De internationale or.....meer »»

Classic Interview met Jeff Porcaro in Slagwerkkrant

Wegens 40 jaar Slagwerkkrant

Onlangs lieten we al weten dat 2022 ons jubileumjaar wordt: 40 jaar Slagwerkkrant. We vieren dat het hele jaar door met allerlei specials in het blad en online, en natuurlijk met tal van events......meer »»

Nanne Hatzman bij Joey's Midnight Club en Cloudsurfers

Video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 229

In Slagwerkkrant 229, mei-juni 2022 kun je een interview lezen met Nanne Hatzman, die zich de afgelopen twee jaar op Eurosonic Noorderslag in the picture speelde. In Slagwerkkrant lees je alles over z.....meer »»

Spelen met Nate Smith

video's bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 229

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) gaat Mark Eeftens aan de slag met een paar fijne soulgrooves van Nate Smith bij zanger Jose James. Hier op SWK Plus kun je de (.....meer »»

Bart Fermie lanceert zijn videoserie 'Patempa'

Verbeter je groove met 'Patempa'

Bart Fermie's videoserie Patempa bestaat uit acht afleveringen, waarvan er elke maand één verschijnt; je kan kennismaken met dit bijzondere traject bij uitkomen van deze Slagwerkkrant, 21 april 2022.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken