Stéphane Misseghers - Winnaar creatieve loterij bij dEUS

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

Slagwerkkrant Plus 28-04-2023 14:05

in Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) lees je een uitgebreid interview met Stéphane Misseghers van dEUS. Onder meer over het nieuwe album How to Replace It en over zijn nieuwe drumkit van het belgische merk Taran. Hier bekijk je een aantal mooie video's en een playlist van het nieuwe dEUS album.

foto boven door Ashley Oomen

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023). Vanaf vrijdag 28 april in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten.

Stéphane Misseghers is al sinds 2003 drummer van de befaamde Belgische groep dEUS. Als bandleider Tom Barman echter weer eens een pauze inlast, is de Gentenaar er als de kippen bij om andere projecten te omarmen. Sinds kort speelt Misseghers op een Belgische kit van Taran Custom Drums, en hij is nadrukkelijk aanwezig op het ijzersterke nieuwe dEUS-album How To Replace It. Alle reden om hem na twintig jaar weer eens te spreken. Lees het interview in Slagwerkkrant 235, mei-juni 2023. 

Een fragment: 'Voor mij is dEUS nog altijd super interessant. Ik heb de kans gekregen om met fantastische muzikanten en producers te werken. Ik heb ooit gezegd dat ik in 2003 de creatieve loterij heb gewonnen en dat is nog altijd niet ver naast de realiteit. Je stapt ook in een band die er alles aan doet om relevant te blijven. Het bespelen van een instrument is ook een soort van leercurve. Je bepaalt zelf hoever je wil gaan.’

VIDEO dEUS - Man Of The House live @AB Brussel (2023)

VIDEO dEUS live op Best Kept Secret 2022

 

VIDEO Stephane ontvangt zijn Taran drumkit

VIDEO Energie Battle: Jurgen van den Broeck vs Stephane MisseghersHow To Replace It via Spotify

 

Lees het volledige interview in Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023). Vanaf 28 april 2023 in de winkel. Of bestel ’m bij ons via Muziekmagazines.nl

zoeken
zoeken