Drumdag bij Stockenhof Muziek

Drumdag bij Stockenhof Muziek

Met o.a. James Chapman, René Creemers, Olaf Fase, Bram van den Berg

Vorig jaar was de eerste editie van de Drumdag in Stockenhof Muziek te Beek. Dat was een groot succes, en daarom organiseert de Gelderse muziekwinkel dit jaar op 20 maart een tweede editie. En niet me.....meer »»

Shuffle Percussion - Slagveld

Vervolg theatertour maart-april-mei

Shuffle Percussion Group is alweer zo'n beetje halverwege de tournee rond hun derde avondvullende voorstelling "Slagveld" (als vervolg op "Slagroom" (2009-2010) en "Slapstick" (2012-2013). Na optreden.....meer »»

DrumscoreDinsdag bij Drumschool Apeldoorn

Gratis drumpartijen van bekende nummers

Bart den Ouden, drumdocent bij Drumschool Apeldoorn te Apeldoorn, laat ons weten dat de drumschool de dinsdag heeft omgedoopt tot DrumscoreDinsdag. Het idee is dat zij op hun site iedere dinsdag een v.....meer »»

Eerste Musicfair groot succes

Clinic Stage met tal van drumclinics, Expo Floor, en nog 16 areas...

Op 13 en 14 februari werd voor het eerst de Musicfair gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Met Slagwerkkrant waren we partner van de Clinic Stage, waar we goede clinics zagen van Mario Goossens, Michael .....meer »»

Masterclass Joost Kroon, Stefan Kruger, Martijn Bosman

Zaterdagmiddag 27 februari - De Flux Popschool - Zaandam

Drie van de meest spraakmakende drummers van Nederland voelen elkaar op zaterdagmiddag 27 februari tijdens deze Masterclass Drums aan de tand over riffs, tricks, samenspel, interactie, drumset en klan.....meer »»

Spelen met Kwintolen - video's

Eigen video's bij de cursus in Slagwerkkrant 192

In zijn cursus "Spelen" van Slagwerkkrant 192 (maart-april 2016) gaat Mark Eeftens aan de slag met kwintolen. Niet alleen omdat die spannend en interessant zijn om te spelen, maar ook omdat je ermee k.....meer »»

Bauke Bakker met Her Majesty - video

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 192

In de rubriek Opmaat van Slagwerkkrant 192 (maart-april 2016) lees je een stukje over Bauke Bakker die met zijn band Her Majesty een theatertour doet rond het legendarische album "Deja Vu" van Crosby .....meer »»

Dave Barbarossa bij Roland Gift - video's

Video's bij het artikel in Slagwerkkrant 192

In de rubriek Opmaat van Slagwerkkrant 192 (maart-april 2016) lees je een artikel over Dave Barbarossa (Adam & The Ants, Cauldronated), die tegenwoordig rondtourt met voormalig Fine Young Cannibal-zan.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken