Gratis webinars door Show & Marching Music

Gratis webinars door Show & Marching Music

Online presentatie nieuwe concertslagwerk-uitgaven

Show & Marching Music presenteert z'n nieuwe concertslagwerk-uitgaven van 2016, en doet dit geheel interactief en online via een webinar. Op die manier krijg je niet alleen alle achtergrondinformatie .....meer »»

Hit Like A Girl

Online drumwedstrijd voor vrouwen

'Raggen Als een Wijf' was wellicht een beter gekozen naam geweest voor deze Amerikaanse online drumwedstrijd voor vrouwen; slappe tikjes geven ze zeker niet. Voor het vijfde jaar op rij zijn de stemme.....meer »»

Musikmesse nieuwe stijl

Pleidooi Adams-directeur Frans Swinkels

De stevige groei van de licht- en geluidsmarkt heeft ervoor gezorgd dat de Musikmesse, vele jaren ’s werelds grootste muziekbeurs, zal moeten inschikken. De beurs zal dit jaar van hallen wisselen met .....meer »»

Kodo One Earth Tour 2016: Mystery

Jubileumtour doet woensdag 23 maart Muziekgebouw Eindhoven aan

Het wordt de laatste kans Kodo te zien voordat zij afreizen naar Brazilië en een lange tour door Azië beginnen. Op z’n vroegst kan je deze legendarische troupe Japanse taiko-drummers in Nederland in 2.....meer »»

George Martin In Memoriam

Producer van The Beatles werd 90 jaar

Gisteren, 8 maart 2016, is George Martin overleden op 90-jarige leeftijd. George Martin kent natuurlijk iedereen als producer van The Beatles. Hij gaf de band hun eerste platencontract in zijn hoedani.....meer »»

De Gregorio Centaur Hybrid Cajon

Cajón en samplepad in een

Terwijl Roland druk was met de ontwikkeling van de EL Cajon, waren de Spanjaarden van De Gregorio bezig met een eigen ei van Columbus: de DG Centaur Hybrid Cajon. En daarbij namen ze net even een and.....meer »»

Première Bang That Drum

Circle Percussion zet mooie traditie voort

Slagwerkkrant bezocht op zaterdag 27 februari de première van "Bang That Drum", de nieuwe voorstelling van Circle Percussion in het Stadstheater van Zoetermeer. Hieronder lees je ons verslag......meer »»

Percussion Academy op 5 maart in Woudrichem

Dag vol workshops en sessies met o.a Arie den Boer en Vincent Houdijk.

Het Andels Fanfare Corps en de Slagwerkgarage slaan op 5 maart de handen ineen en organiseren dan in Woudrichem de Percussion Academy, een dag vol workshops waarbij je sessies kunt volgen op het gebie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken