U vraagt wij spelen - deel 90 - video - Slagwerk-stucen met Rick van Wort

U vraagt wij spelen - deel 90 - video - Slagwerk-stucen met Rick van Wort

video bij de cursus in Slagwerkkrant 193

In de serie "Slagwerk-stucen met..." van hun vaste cursus "U vraagt Wij Spelen" presenteren Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase steeds een slagwerkstuk voor twee, drie of meer drummers:'Daarmee kun je gaan .....meer »»

Billy Cobham's Atlantic Years

Verzamelbox met 8 cd's uit de periode 1973-1978

In Slagwerkkrant 193, mei-juni 2016, recenseren we de cd-box The Atlantic Years (1973-1978) van Billy Cobham. Hier op Slagwerkkrant.nl kun je de highlights van die box in een playlist horen en hebben .....meer »»

De nieuwe Yamaha Recording Custom

Verfijnd met de expertise van Steve Gadd

Er is ruim drie jaar gewerkt aan de nieuwe Yamaha Recording Custom, en het mag dan ook duidelijk zijn dat 'de nieuwe' eigenlijk een compleet ander drumstel is dan de klassieke Recording Custom 9000. .....meer »»

De drumsets van 70 jaar Pearl in een tijdlijn

Jubileum van de Japanse drumfabrikant

Slagwerkkrant werd eind maart door Pearl Music Europe uitgenodigd voor een boottocht over de Rijn om het 70-jarig jubileum van Pearl luister bij te zetten. Sinds 1946 maakte Pearl vele series drumstel.....meer »»

Abbey Road Institute nu ook in Amsterdam

Eerste open dag staat gepland voor mei 2016

De muziekproductieschool van de legendarische Abbey Road Studios opent na de zomer zijn 6e locatie wereldwijd in Q-Factory, Amsterdam. .....meer »»

Goede oren? Win een 2box drumstel!

Elektronisch of akoestisch

Het Duitse cursusorganisatiebedrijf S.E.T. heeft in samenwerking met 2box een originele competitie opgezet. Een nummer wordt gespeeld op een elektronisch drumstel alsook een akoestisch drumstel en het.....meer »»

Percussiemasterclass Eliel Lazo op 30 april en 1 mei

Orlando Poleo startte de nieuwe serie in januari

Eind januari is een nieuw initiatief van start gegaan. Percussionisten Steven Brezet en Yannick van ter Beek organiseerden vanuit hun ‘2drums4you’ een eerste masterclass percussie plus Special Salsa S.....meer »»

Drumzaak Apeldoorn bestaat 1 jaar

Feestelijke drumclinic Joost Kroon

Drumzaak Apeldoorn viert op 20 maart haar 1-jarig bestaan en niemand minder dan Joost Kroon geeft voor deze gelegenheid een clinic op locatie......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken