Keymusic breidt uit in Apeldoorn en Ninove

Keymusic breidt uit in Apeldoorn en Ninove

Vier nieuwe Keymusic winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Brussel en Ninove.

Keymusic is de grootste muziekwinkelketen van de Benelux sinds ze de winkels van Feedback overnamen. De Belgische winkels zijn begonnen in Sint Niklaas, de Nederlandse winkels hebben hun roots in Rock.....meer »»

Dave Weckl Masterclasses bij Adams Drumworld

De legendarische Dave Weckl komt in september drie dagen lesgeven bij Adams Drumworld. Inschrijving is geopend!

De legendarische Dave Weckl komt naar het Drumworld Festival 2016 in Ittervoort. En niet alleen voor een clinic, maar ook voor drie dagen masterclasses. Hij geeft twee avonden en één dag les aan drie .....meer »»

Vinnie Colaiuta speelt weer op Gretsch

Superdrummer keert terug naar zijn roots

Vinnie Colaiuta gooide in de afgelopen paar jaar al zijn drummerken overboord. Zijn Zildjian bekkens werden Paiste, Zijn Gretsch drums werden Ludwig en vervolgens koos hij krap een jaar later voor het.....meer »»

Kuppmen stokken en rods

Terugkeer van de carbonfiber stok.

Voor liefhebbers van Carbostick is er goed nieuws. De Duitse fabrikant van carbonfiber stokken en rods gooide er zo'n twee jaar geleden het bijltje bij neer, maar fervent gebruiker Wouter Menken nam d.....meer »»

Keymusic Music Plaza op 4 juni in Rotterdam

De hele dag demo's, clinics en concerten

Keymusic nam in 2013 de winkel van Feedback in Rotterdam over. Regelmatig vinden daar clinics plaats en twee keer per jaar ook het grote evenement Music Plaza. Dat gaat binnenkort weer gebeuren, en we.....meer »»

Bijna 1000 bezoekers op Muzikantendag

Verslag clinics Re:Freshed Orchestra, Sjako! en veel meer

Nog nooit eerder bezochten zoveel muzikanten, producers en vocalisten de Muzikantendag. Zaterdag 21 mei stonden al ver voor 11 uur de bezoekers rijen dik voor de Q-Factory in Amsterdam te wachten op h.....meer »»

Verslag clinic Thomas Lang bij Drumland

Choptijger met geweldige timing, dynamiek, aanslag en klankcontrole

Op 14 april gaf Thomas Lang een clinic op het Slagwerkkrant Podium bij Drumland te Lijnden. Als de massaal toegestroomde drumliefhebbers hoopten te worden geïmponeerd door pure snelheid en onnavolgbar.....meer »»

Maak kennis met het nieuwe Abbey Road Institute

Neem een kijkje in Amsterdam op de Muzikantendag of kom naar de Open Dag woensdagavond 8 juni

Na de zomer start het Abbey Road Institute in Q-Factory Amsterdam haar eenjarig lesprogramma dat opleidt tot het 'Advanced Diploma in Music Production and Sound Engineering'. De locatie in Q-Factory i.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken