Michael Schack steelt de show op Musikmesse: video!
Drum Camp op muziekbeurs in Frankfurt
Muzieknieuws 07-04-2017 19:45
Hij pakt het publiek op Musikmesse Frankfurt in een halve minuut in. Eén gevatte opmerking en meteen bloedstrak fanatiek spel over een verrassende soundtrack heen doen het werk. Michael Schack is een fenomeen. Dit keer tijdens het Drum Camp op deze muziekbeurs, wat eigenlijk een doorlopend drumfestival is met ook performances van andere drumsterren, zoals Anika Nilles en Chris Coleman. Bekijk de video die we vanmiddag maakten!

Michael Schack heeft een flinke carrière staan, spelend bij allerhande bands, en wereldwijd de belangrijkste drummer op Roland V-drums. Voor de performance op de Musikmesse speelde hij dit keer volledig hybride op Tama Mirage, Meinl en Roland. Hij maakt een wervelende show met contine verrassende wendingen, vooral ook door de inventieve, door hem zelf geproduceerde mashups in de backing tracks. Zo speelt hij mee met Prince, dan is er weer een wending van Adele naar Nirvana. Waanzinnig gearrangeerd allemaal, met een overdonderende sound. 

Video Netsky+Sweet Dreams mashup
Hier een van de tracks die hij vanmiddag speelde, uitgaande van een track van Netsky, de band waarmee hij momenteel veel tourt, doorlopend in een omgevormde Sweet Dreams van de Eurythmics. 

Michael Schack binnenkort zien? Klik hier voor zijn tourschema, om te beginnen volgend weekend op Paaspop met Netsky!

Michael Schack op Facebook - check en like hier