Productnieuws 2021 - Zildjian Family Vault Ride

Productnieuws 2021 - Zildjian Family Vault Ride

Uit de voorraad van Armand zelf.

Dit jaar is het jaar dat Armand Zildjian zijn 100ste verjaardag zou vieren, en dat wilde Zildjian niet zomaar voorbij laten gaan. Dus komt het merk met een heel exclusief en peperduur verjaardagscadea.....meer »»

Golden Earring na zestig jaar gedwongen om te stoppen

Gitarist George Kooymans heeft spierziekte ALS en kan niet meer spelen

Na niet minder dan zestig jaar is er een einde gekomen aan de Golden Earring. Onlangs werd bekend dat gitarist, voornaamste componist en incidentele leadzanger George Kooymans aan de progressieve zenu.....meer »»

Bax Music viert vandaag haar 18-jarig bestaan

Met 115 miljoen euro omzet op de 15de plek van de wereldwijde muziekwinkel Top 100

Meestal wordt een jubileum eens per 5 jaar gevierd. Toch? Maar Bax Music, eigenwijs als altijd, doet het anders: vandaag bestaat de muziekwinkel 18 jaar en dat willen ze vieren met kortingen van 7,5% .....meer »»

Try-outen bij Q-Factory in Amsterdam - meld je aan

KEY TO Q = Zaal + techniek + Keymusic goodies

Meters maken is voor muzikanten lastig in tijden van covid. Daar gaat Q-Factory nu in samenwerking met Keymusic bij helpen met het initiatief KEY TO Q......meer »»

za 30-1 Open Dag - online - Popafdeling Conservatorium van Amsterdam en AEMA

Wil je naar het conservatorium? Oriënteer je op de Open Dag

Aanstaande zaterdag, 30 januari 2021, van 11.00-16.00 uur houden de Popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy van het Conservatorium van Amsterdam hun jaarlijkse Open Dag. De locatie: de we.....meer »»

WhamBam is het nieuwe online platform voor muzieklessen

Initiatiefnemer Alain Bokken: Het wordt de Uber van de muzieklessen.

WHAMBAM, de muzikale matchmaker, de Tinder onder de muzikanten. Of je nu een muzikale maagd bent, al je eerste stappen gezet hebt of ervaringsdeskundige bent, dit unieke platform verbindt muzikale zie.....meer »»

Joey Ruchtie over programma Noorderslag 2021 streaming edition

ESNS 2021: Videosessies en een digitale ‘sense of urgency’

Eurosonic Noorderslag staat weer voor de deur. Dit jaar vindt het belangrijkste showcasefestival van Europa volledig digitaal plaats, van 13-16 januari. We spreken met Joey Ruchtie, hoofdverantwoordel.....meer »»

Release van de week - Mell & Vintage Future - Live 2020

Vandaag verschenen - 1 januari 2021

Mell & Vintage Future maakte in 2020 een flinke sprong in populariteit ondanks de covid-situatie. Hun optredens in de tv-contest We Want More en als huisband van Linda's Wintermaand maakten veel indru.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken