Dutch Vintage Drum Meeting - 14 november 2021

Ouderwets fysieke vintagebeurs in Nieuwegein

Muzieknieuws 01-11-2021 13:17

Het is een van de mooie tradities in onze warme slagwerkerscommunity: de Dutch Vintage Drum Meeting (DVDM). En hij gaat dit jaar gewoon door: een fysieke beurs, met vintage slagwerk, tafels vol drumspullen, aanbieders, zoekers, verhalen en een heleboel drumgezelligheid. Alle beschikbare tafels voor standhouders in 't Veerhuis te Nieuwegein zijn al vergeven, maar voor bezoekers is natuurlijk altijd alle ruimte. Je bent bijzonder welkom, en er is dus ouderwets veel te zien, te vinden en wellicht ook aan te schaffen. Check it out tussen 10.00-16.00 uur op zondag 14 november.

door Bouke Bijlsma

Als meer wilt weten en de laatste ontwikkelingen wilt volgen, is je beste informatiebron de Facebook-pagina van Dutch Vintage Drum Meeting. Daar plaatst beheerder en spin in het web Bram de Visser regelmatig nieuws, nieuwtjes en berichten. Normaal gesproken doet deze FB-pagina dienst als gespecialiseerde marktplaats c.q. relevante babbelbox (let wel: Bram zorgt er met straffe hand voor dat de berichten wel on topic blijven!), maar deze dagen staat de pagina natuurlijk in het teken van de komende beurs.
Altijd leuk om regelmatig even te gaan kijken dus: 
Facebook-pagina van Dutch Vintage Drum Meeting

 


In een van zijn recente posts zet Bram fotograaf (en drummer) Ron de Gruyl in het zonnetje:
"Er worden heel wat foto's gemaakt in Nieuwegein. Die van Ron de Gruyl zijn wel van de buitencategorie. Een echte fotograaf met de timing van een drummer, altijd op het goede moment op de goede plek, met een scherp oog voor detail."
Wij zeggen "hear hear", en we weten waarover we het hebben, want ook wij maken regelmatig gebruik van Ron's kiektalenten. Zeker ook bij de verslaggeving van de DVDM van de afgelopen jaren:


Foto's DVDM door Ron de Gruyl in 2019 en 2018

  Een van de trouwste bezoekers van de beurs: John Engels
(foto Ron de Gruyl)

 Ook altijd van de partij: Gerard ten Hoedt (rechts)
(foto Ron de Gruyl)

 

En altijd bijzondere spullen:

  

Dutch Vintage Drum Meeting 2021
zondag 14 november 
10.00-16.00 uur
't Veerhuis, Nieuwegein

zoeken
zoeken