Winkelportret - Adams Muziekcentrale Lummen

Winkelportret - Adams Muziekcentrale Lummen

Nieuwe megastore voor drummers in Lummen

Adams Muziekcentrale is gevestigd op een klein industrieterrein in Lummen, gelegen tussen Hasselt, Leuven en Turnhout; 45 kilometer van Maastricht. Het Belgische filiaal van Adams Ittervoort wordt ger.....meer »»

Stephanie Mannaerts over haar Gretsch kit

Extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 212

In de rubriek OPmaat van Slagwerkkrant 212 (juli-augustus 2019) lees je een artikel waarin Stefanie Mannaerts vertelt over haar Gretsch USA Custom drumkit. Het was een bewerking van een groter artikel.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Rudemonen VIII - video

video's bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase

Op hun vaste cursuspagina "U vraagt wij spelen" zijn Cesar en Olaf alweer aanbeland bij deel VIII van de serie Rudemonen (vrees niet: hieronder leggen zij uit wat dat inhoudt). In deze aflevering duik.....meer »»

Bo Koek - Hybride beats bij Sheila And The Kit

video bij het interview in Slagwerkkrant 212

Bo Koek speelde zich met Sheila And The Kit via de Popronde naar Noorderslag. Met zijn eclectische beats en prima spel speelde hij zich ook bij Slagwerkkrant in de kijker. In Slagwerkkrant 212 lees je.....meer »»

Baard Kolstad - Noorse energiebom bij Leprous

video's bij het interview in Slagwerkkrant 212

Vanaf donderdag ligt ie in de winkel of op je mat: Slagwerkkrant 212 (juli-augustus 2019). We beginnen hier op de site vast met wat smakelijke online extra's. Een van de hilites (naast ons lekker diep.....meer »»

Release van de Week: Michel Camilo - Essence

Vandaag verschenen - 7 juni 2019

Bigbandleider, componist en pianist Michel Camilo komt - samen met zijn bigband - vandaag uit met zijn nieuwe album Essence. De ritmesectie, bestaande uit drummer Cliff Almond en percussionist Eliel L.....meer »»

Matt Halpern & Federico Paulovich (15 mei, Drumland, Lijnden)

Verslag van intieme clinic met drummers Periphery & Destrage

Na zijn succesvolle clinic in 2016 kwam Periphery-drummer Matt Halpern op woensdag 15 mei terug bij Terpstra Drumland. En hij kwam niet alleen, want Italiaanse metaldrummer Federico Paulovich (van sup.....meer »»

Jazzfestival Trommel - 1 juni 2019, Aartswoud

Verslag van een mooie dag vol drums en jazz en drums

Bij alle formaties die tijdens jazzfestival Trommel optreden in de enige jazzkerk van Aartswoud, spelen drums een bepalende rol. Geen wonder als je weet dat initiatiefnemer, organisator en beheerder v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken