Release van de week: Sabaton - The War To End All Wars

Release van de week: Sabaton - The War To End All Wars

Vandaag verschenen: 4 maart 2022

Zweedse heavymetalband Sabaton - met sinds 2016 drummer Hannes van Dahl in de gelederen - heeft altijd iets gehad met geschiedenis en oorlog als thema’s voor hun teksten, hun video’s en natuurlijk.....meer »»

Femke Krone - Polle De Pinguin

Crowdfunding voor kinderboek + audio

Femke Krone heeft een kinderboek geschreven - Polle De Pinguin - en daarbij ook nog een serie bijpassende liedjes opgenomen. Om een en ander te kunnen uitbrengen heeft zij een crowdfunding georganisee.....meer »»

Krijg een Code Zero snaredrumvel cadeau bij abonnement Slagwerkkrant

6 edities in de brievenbus plus een Code snaredrumvel voor maar € 36,90

Is de de tijd rijp voor een abonnement op Slagwerkkrant? Zo ja, dan kan je nu ook dit heel mooie welkomstcadeau toegezonden krijgen: een Code snaredrumvel: 14” Code Zero .....meer »»

Peter Weissink winnaar Gaddiments contest

video's bij artikel in Slagwerkkrant 228

Nederlandse drummer Peter Weissink was dit jaar een van de winnaars van de Hudson Music X Drumhead Magazine Gaddiments contest. Zijn ingezonden video werd door Hudson’s Rob Wallis en naamgever van .....meer »»

Gavin Harrison over nieuwe Porcupine Tree

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 228

Het was alweer een tijdje geleden dat we Gavin Harrison spraken. En met een nieuw Porcupine Tree album op komst, een tournee met The Pineapple Thief in volle gang en een reeks optredens met King Crims.....meer »»

Kasper van Kooten - Altijd bezig het ritme te bepalen

video's en audio bij het interview in Slagwerkkrant 228

In Slagwerkkrant 228 (maart-april 2022) lees je een interview met Kasper van Kooten. De acteur, schrijver en theatermaker is namelijk ook gewoon drummer. Met Acda & de Munnik stond hij op Lowlands en .....meer »»

Joris Feiertag wil producer én drummer zijn

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 228

In Slagwerkkrant 228 (maart-april 2022) lees je een interview met Joris Feiertag, die furore maakt als drummer én als producer. Bekijk de video's bij het artikel hier op Slagwerkkrant.nl! .....meer »»

Release van de week: Koen Herfst - Isolation Sessions

Vandaag verschenen - 25 februari 2022

Een uitstekende pop-rock plaat met uitstapjes naar dance en metal. Divers dus! Een album dat de immer actieve Koen Herfst in lockdowntijd maakte: Isolation Sessions. Release van de Week op Slagwerkkra.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken