Nieuw merk uit de UK - Keo Percussion

Nieuw merk uit de UK - Keo Percussion

Houten accessoires en percussie uit Groot Brittannië.

Je hebt ze misschien al her en der voorbij zien komen: de opvallend vormgegeven houten accessoires en percussie-items van Keo Percussion. Het merk is sinds een paar maanden ook goed vertegenwoordigd .....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Elektronische drums

Gefeliciteerd Roland!

Onder de nieuwe elektronische drums is er een merk dat al jaren heer en meester is. Ook dit jaar ging het grootste deel van jullie stemmen naar Roland dat met de TD-1DMK de prijs voor beste Elektronis.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Stokken

Gefeliciteerd Vic Firth!

Stokken. We kunnen als drummer niet zonder, en ieder jaar valt er weer heel wat nieuws uit te proberen. Dit jaar zijn de opvallend grote Vic Firth Freestyle stokken het beste bij jullie in de smaak ge.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Vellen

Gefeliciteerd Remo!

Mag het een kleurtje meer zijn? Remo vond van wel, en voegde afgelopen jaar twee nieuwe kleuren toe aan de Colortone serie. Jullie waren het er helemaal mee eens, en dus gaat Remo met de Poll Award vo.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Drumleraar van het Jaar Benelux

Gefeliciteerd Servaas Steurbaut

Een opvallende nieuwkomer bij de categorie Drumleraar van het Jaar Benelux. Servaas Steurbaut verschijnt voor het eerst in deze lijst en pakt meteen de winst. Gefeliciteerd Servaas! .....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Percussie Benelux

Gefeliciteerd Martin Verdonk!

In de top 10 van Benelux percussionisten zitten dit jaar heel wat verschuivingen en een aantal opvallende nieuwe namen. Maar bovenaan staat net als vorig jaar dezelfde: Martin Verdonk! Hieronder lees .....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Percussie Wereld

Gefeliciteerd Sheila E.!

Als er één percussionist al jaren ongekend populair is onder onze lezers dan is het Sheila E. En ook dit jaar mag ze zich volgens jullie de beste percussioniste ter wereld noemen. Gefeliciteerd Shei.....meer »»

Mell & Vintage Future spelen in Musicon Den Haag tijdens DrumDrieDaagse

Ton Dijkman's band 's avonds na zijn clinic op vrijdag 16 augustus

Mell is de onweerstaanbare zangeres Vintage Future, Ton Dijkman en Nico Brandsen zijn de drummer en toetsenist. Ze spelen erg lekkere soulpop, onlangs op hun sensationele debuutalbum vastgelegd. Op .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken