Marlon Pichel eert Al Jackson op solodebuut

video's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 234

Slagwerkkrant Plus 28-02-2023 10:02

In de rubriek OPmaat van Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) lees je een artikel over het solodebuut van zanger-drummer Marlon Pichel (o.a. King Of The World). Hij vertelt onder meer over zijn voorbeeld Al Jackson en zijn grote voorliefde voor Amerikaanse rootsmuziek. Hier op Slagwerkkrant Plus kun je een aantal live video's bekijken van Pichels solowerk; drummend en zingend. Als je onder DOWNLOAD klikt op het pdf-icoontje kun je het archiefinterview uit 2022 (SWK 229) nog eens nalezen.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023). Vanaf dinsdag 28 februari in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten.

foto Jenrick Mielke

Wij schreven in het artikel onder meer:
Pichels grote voorliefde voor Amerikaanse rootsmuziek, vooral old school soul en rock ’n’ roll, klinkt door in alles wat hij doet. Zijn diepe groove met vintage sound en feel, zijn lekkere stem; het zijn de hoofdingrediënten van het album.

I Wanna Boogie live @Radio Veronica

 

Good Ol’ Loving live @Radio Veronica

 

Great Balls Of Fire live @Radio Veronica

 

Lees het volledige interview Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023). Vanaf 28 februari 2023 in de winkel. Of bestel ’m bij ons via Muziekmagazines.nl

 

zoeken
zoeken