Brieven online

Brieven online

Bij Slagwerkkrant 148

Omdat we op de redactie meestal meer brieven binnenkrijgen dan we in het magazine kunnen plaatsen, presenteren we hier op Slagwerkkrant Plus een online brievenrubriek. Zo kunnen we iedereen uitgebreid.....meer »»

Drumworld Festival: de publieksprijzen

Winnaars Drumometer gratis naar The Big Bang

Geheel in de lijn der verwachting was Adams’ Drumworld Festival ook dit jaar een succes. Het weer was prachtig, de clinics en optredens uitstekend, de hamburgers heerlijk en het bier ook. Kortom: de s.....meer »»

Drummer Live! 2008

Extra foto’s en video's

In Slagwerkkrant 147 vind je een verslag van het jaarlijkse drumevenement Drummer Live! in Londen. Het was dit jaar een bijzonder geslaagde editie met optredens van onder andere Ray Luzier, Derrico Wa.....meer »»

Lars Ulrich

Twee interviews uit de oude doos

In het coverinterview van Slagwerkkrant 147 is Lars Ulrich verrassend openhartig over zijn drumspel en zijn rol bij Metallica: ‘Ik ben er nooit op uit geweest om een invloedrijke drummer te word.....meer »»

Op Je Oren Online

Audio bij de Slagwerkkrantrubriek

In de altijd spannende Slagwerkkrantrubriek Op Je Oren werd dit keer ‘blind’ geluisterd naar de cd Dial J.J. 5 van J.J. Johnson met Elvin Jones op drums. Vanaf nu kun je elke Op Je Oren ook zel.....meer »»

Brieven online bij Slagwerkkrant 147

Antwoorden op vragen van lezers

In Opmaat van Slagwerkkrant 147 kun je lezen hoe Rick Latham uitgebreid antwoord geeft op een lezersvraag over zijn boek Advanced Funk Studies. Zo uitgebreid dat er opnieuw geen ruimte was voor andere.....meer »»

Cajóncursus Laat Je Niet Kisten

Extra notenwerk: Have a cajón break

In zijn Slagwerkkrant-cajóncursus Laat Je Niet Kisten nam cursusleider Peter Deiman afscheid met een paar pittige partijen voor de inmiddels gevorderde cajóncursist. Hij beloofde voor op de site nog e.....meer »»

Royal drums

‘koninklijk’ slagwerk uit de Amsterdamse Jordaan

In Slagwerkkrant 147 kon je lezen dat auteur Tom Vermulst een boek heeft geschreven over de geschiedenis van het Amsterdamse drummerk Royal. Complete titel van het werk is Royal, 'Koninklijk' slagw.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken