3FM Awards 2008 uitgereikt

3FM Awards 2008 uitgereikt

Alain Clark, Anouk en Krezip winnen ieder drie maal

Anouk en Alain Clark zijn de grote winnaars van de 3FM Awards. Beide artiesten gingen afgelopen zaterdag (26 april) met drie prijzen naar huis......meer »»

Nacht van de Nederpop

Themaweek Beat Behind the Dykes

De Nederlandse popmuziek bestaat vijftig jaar. In 1958 werd de aftrap gegeven door de Indisch-Nederlandse Tielman Brothers met hun single ‘Rock Little Baby Of Mine’. Geschiedenis TV presenteert Beat B.....meer »»

Leaf wint Schaal van Richter

Utrechtse band neemt stokje over van VanVelzen

De Utrechtse formatie Leaf, met Jeroen Blumers op drums en percussie, won enkele dagen eerder de Schaal van Richter, een award voor de single Wonderwoman. De single is de meest gedraaide Nederl.....meer »»

In 2008 opnieuw een Buddy Rich Memorial

Na tien jaar afwezigheid keert drumfestijn terug

Na tien jaar afwezigheid vindt dit jaar opnieuw een eerbetoon aan Buddy Rich plaats. Het drumevent staat gepland voor 18 oktober in Hammerstein Ballroom in New York City, NY......meer »»

Wild Rugs krijgt nieuwe naam: Drum Axis

Jeff Klinkefus, enthousiast drummer en oprichter van Wild Rugs, een bedrijf gespecialiseerd in custom drumkleden, heeft aangekondigd de bedrijfsnaam te veranderen in Drum Axis......meer »»

Steve Smith live in de Melkweg

24 april 2008 met Vital Information

De prijsvraag voor members van Slagwerkwereld.com is inmiddels voorbij, maar op donderdag 24 april speelt Steve Smith met zijn band Vital Information in de Melkweg in Amsterdam. Steve houdt ons up-to-.....meer »»

Andy Burrows maakt details soloalbum bekend

‘The Colour Of Dreams’ moet 26 mei uitkomen

Razorlight-trommelaar Andy Burrows heeft details bekendgemaakt van zijn solodebuut dat volgende maand moet verschijnen......meer »»

In memoriam: Erik Jansen

Punkdrummer pur sang overlijdt op 41-jarige leeftijd

Erik Jansen, voormalig drummer van onder andere Gepopel, Saudade, Miss Fit, Exide, Supertroopers, Funeral Oration en Yawp, is niet meer. Hij overleed in de vroege ochtend van 17 april......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken