Programma Meinl Drumfestival 2008 bekend

Extra dag met masterclasses al uitverkocht

Muzieknieuws 15-08-2008 00:53

Op 6 en 7 september vindt een nieuwe editie plaats van het Meinl Drumfestival. Locatie is gewoontegetrouw het fabrieksterrein in Gutenstetten, Duitsland. Ook in 2008 heeft Meinl een geweldige line-up geprogrammeerd. Bovendien is het festival dit jaar voor het eerst uitgebreid met een extra dag vol masterclasses.

Op zaterdag zullen Benny Greb, Jost Nickel en Johnny Rabb zo'n negentig minuten lang hun kennis en ervaringen delen in een intieme setting. 's Zondags voegen Chris Coleman, Jaska Raatikainen en Daniel Svensson zich bij de drie eerdergenoemde drummers voor de drumshows.

Onder bezoekers worden bovendien 10 x 2 toegangskaarten voor de internationale muziekbeurs Musikmesse in Frankfurt in 2009 weggegeven.


Bekijk hier de trailer van het Meinl Drumfestival 2008




Dag 1: Masterclass / educatie
Op zaterdag 6 september geven Benny Greb, Jost Nickel en Johnny Rabb een exclusieve en uitgebreide masterclass. Het aantal inschrijvingen hiervoor heeft het maximum bereikt. Tickets voor de masterclasses zijn helemaal uitverkocht.


Dag 2: Drumshows
Op zondag 7 september kun je genieten van werelddrummers die op het podium een spetterende performance geven. Daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om hun drumhelden te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, mee te spelen in drum circles en de Meinl-bekkenexpositie te bezoeken.

Tot slot worden de nodige waardevolle Meinl-spullen verloot onder het aanwezige publiek. Meer info vind je op www.meinldrumfestival.com.
zoeken
zoeken