IOS speelt in op rookverbod horeca

IOS speelt in op rookverbod horeca

Gratis toegang concert na inlevering ‘laatste’ pakje sigaretten

De Nederlandse band IOS, met Pepijn van den Boogaard achter de ketels, steekt iedereen die het naderende rookverbod in de horeca angstig tegemoet ziet, een hart onder de riem!.....meer »»

Hoe Ray Luzier Korn's tourdrummer werd

Bekijk de video van Ray's auditie

Ooit afgevraagd hoe het is om voor een grote band als Korn auditie te doen? Ray Luzier, niet de minste drummer gezien zijn jarenlange ervaring met David Lee Roth, deed in november 2007 auditie bij Kor.....meer »»

Nathaniel Gould verlaat Screamin' Daemon

Britse band zoekt nieuwe drummer

Drummer Nathaniel "Nate" Gould heeft besloten om op te stappen bij de Britse band Screamin' Daemon. Nate bracht meer dan drie jaar bij deze groep door. Hij hielp mee Screamin' Daemon's debuutalbum, 'T.....meer »»

Murder Manifest zoekt nieuwe drummer

Marc Guchelaar niet langer bandlid

De Nederlandse metalband Murder Manifest en drummer Marc Guchelaar hebben besloten niet langer met elkaar door te gaan......meer »»

Dunya-festival ziet einde naderen

2008-editie wellicht de laatste

In mei is het in Rotterdam weer druk met alle Dunya-activiteiten. Het wereldmuziekfestival presenteert drie verschillende dagen in de deelgemeenten Hoogvliet (3 mei), Kralingen-Crooswijk (10 mei) en F.....meer »»

Surprise act MTV Brand New Festival bekend

Racoon ook op 17 mei in Tilburg

MTV, FRET Popmagazine en 013 organiseren zaterdag 17 mei voor de eerste keer het MTV Brand New Festival. Het enige festival in Nederland waar de festivalbezoeker bepaalt wie er op het podium staan! In.....meer »»

Nieuwe namen bevestigd voor Parkpop

Festival waarschuwt voor misleidende kaartverkoop

De Amerikaanse singer-songwriter Jason Mraz, de gitarist Monte Montgomery en het Nederlandse hiphopduo The Opposites zijn toegevoegd aan de line up van Parkpop 2008. Ook R&B zangeres Maj Farah en Grot.....meer »»

Phil Collins kondigt pensioen aan

Geen nieuwe albums en tours voor drummer en zanger

Na een succesvulle carrière van dertig jaar gaat drummer en zanger Phil Collins met pensioen. Dat heeft Phil verklaard tijdens een interview met de Britse krant The Times......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken