Lars Nijman op de bres voor Kunstbende

Drummer speelt op de stoep bij OCW

Artist news 25-08-2008 17:07

'The Best of Kunstbende' staat woensdag 27 augustus op een opvallend locatie: het Ministerie van OCW. Veel culturele instellingen maken zich zorgen over de subsidieverdeling. Ook voor Kunstbende ziet het er onzeker uit. Zoals het er nu naar uitziet, wordt ‘talentontwikkeling’ een onmogelijk iets voor dé wedstrijd voor jong creatief talent. De organisatie heeft besloten het Ministerie even op het hart te drukken dat dat niet zomaar kan.

Door middel van een luid en positief protest wil Kunstbende haar zorgen kenbaar maken bij OCW en laten zien en horen hoe belangrijk talentontwikkeling is. Niet via boze brieven of handtekeningenacties, maar met een ludieke actie. Op woensdag 27 augustus om 16.00 uur staat het Kunstbendeteam in Den Haag bij het Ministerie van OCW aan de Oranjebuitensingel (achteringang). Je kunt er heen gaan en Kunstbende steunen bij haar actie.

The Best of Kunstbende zijn: Mike Moolenbroek ( winnaar Taal 2007), Drummer Lars Nijman (winnaar Alles Mag 2007), The Puppets (finalisten Dans 2008) en Mango Collective (finalisten Muziek 2008). Op een truck laten deze winnaars hun acts zien voor iedereen die er bij wil zijn.
zoeken
zoeken