Bruno Meeus begeleidt naakt Abattoir Fermé

Bruno Meeus begeleidt naakt Abattoir Fermé

Theater met een speelse ondertoon

Op 28 en 29 mei 2008 speelde in Theater Kikker, als onderdeel van het Utrechtse Festival aan de Werf, het Belgisch theatercollectief Abattoir Fermé haar nieuwste voorstelling 'Hard Boiled'. Begeleid d.....meer »»

Simon Phillips: "Let the music take over"

Een superclinic van The King of Drums bij Adams Drumworld

Adams Drumworld programmeerde op 30 april - redelijk gewaagd - Simon Phillips voor een clinic met daags erna twee uitverkochte masterclasses. Maar liefst 800 man was aanwezig bij de clinic van de tech.....meer »»

Man Man's gypsy-swamp-rock-carny-soul

Christopher “Pow Pow” Powell en band live in Nederland

Het Amerikaanse gezelschap Man Man, met Christopher “Pow Pow” Powell op drums en een heleboel niet-voor-de-hand-liggend ander slagwerk, komt naar Nederland. Dinsdag 3 juni speelt de band in Paradiso t.....meer »»

Good Things End presenteert debuutalbum

Cyriel Schiphorst en band live in De Gigant op 4 juni

Good Things End, de band die met haar eerste single I Know gelijk een megahit scoorde, brengt morgen, 2 juni, het langverwachte
debuutalbum ‘Out of Nowhere’ uit. Drummer Cyriel Schiphorst .....meer »»

Foto's Dutch Blend Meeting 2008

Wereldmuziek uit Nederland in beeld

Op 23 en 24 mei 2008 vond in Rotterdam de eerste Dutch Blend Meeting plaats; een professionele 'meeting' waar Nederlandse wereldmuziekartiesten werden gepresenteerd aan internationale boekers, zalen, .....meer »»

Amerikaanse topslagwerker bezoekt Europa

Scott Brown komt workshops geven

Majestic Holland BV organiseert i.s.m. Show & Marching Music een aantal Internationale marching percussion workshops met de Amerikaanse slagwerker/docent Scott Brown, bekend van o.a. het boek Field Le.....meer »»

Openbaar examen Erik Oexman

5 juni in Twentietoe te Tiel

Op donderdag 5 juni a.s. zal in Twentietoe te Tiel het openbaar C examen van Erik Oexman worden afgenomen. Erik Oexman is percussionist bij de KTVM uit Tiel, hier is hij aktief in het harmonie orkest .....meer »»

Festival deBeschaving

Eerste reeks namen bekend

De Britse bands Babyshambles, Mogwai, I Am Kloot, Mystery Jets en de Noorse band Kaizers Orchestra zijn enkele van de eerste namen die zijn vastgelegd voor het eendaags Festival deBeschaving op 30 aug.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken