Mike Mangini voor drie clinics in Benelux

Mike Mangini voor drie clinics in Benelux

Diest (31-10), Ittervoort (1-11) en Roden (2-11)

Hij draait al heel wat jaren mee aan de top, maar werd wereldberoemd toen hij in 2010 de drumtroon van Mike Portnoy overnam bij Dream Theater. Nu, in 2013, speelt hij geweldige partijen op het nieuwe .....meer »»

Slagerij Van Kampen zoekt nieuwe speler

Gijsbert Zwart vertrekt aan einde huidige tour

Slagerij Van Kampen is op zoek naar een vervanger van Gijsbert Zwart. Na twaalf mooie muzikale jaren met Nederlands bekendste (en volgens Slagwerkkrantlezers opnieuw beste) slagwerkgroep heeft hij bes.....meer »»

Shed session met Wes Watkins

Slagwerkkrant Podium bij Terpstra Muziek Drumland

Op donderdag 31 oktober organiseren ShedSessions.nl en Drumland een eerste shed session op het Slagwerkkrant Podium in de drumspeciaalzaak te Lijnden. Speciale gast is Wes Watkins uit de VS.
.....meer »»

Roland V-Drums clinic op 23 november

Michael Schack komt naar Baxshop in Goes

Drummer bij Netsky, gevierd clinician en gedreven gangmaker Michael Schack speelt op 23 november een V-Drums clinic bij Baxshop in Goes......meer »»

Extra content bij het Adams Drumword verslag

Meer foto's en interviewfragmenten

In Slagwerkkrant 178 (nov-dec 2013) lees je ons uitgebreide verslag van het Adams Drumworld festival, maar natuurlijk hadden we weer veel meer materiaal dan we in de Slagwerkkrant kwijt konden. Lees d.....meer »»

Meer video's Oscar Kraal en Sabian Cymbal Vote

Kies voor 31 oktober de nieuwe bekkens voor 2014

Net als vorig jaar organiseert Sabian een online verkiezing waarin drummers kunnen stemmen op de nieuwe bekkens voor 2014. Je kunt nu kiezen uit 12 sterk van elkaar verschillende bekkens. Via een aant.....meer »»

Win een 17” A Zildjian Thin crash t.w.v. € 276,-

Zildjian en Slagwerkkrant geven er 23 weg!

Zildjian en Slagwerkkrant geven in de Zildjian Sound Legacy Sweepstakes actie maar liefst 23 17”A Zildjian Thin crash bekkens weg. Lees hier hoe je kan meedoen. De actie loopt tot 31 oktober 2013. .....meer »»

Ronald Shannon Jackson overleden

Freejazzpionier bleef spelen zolang hij kon

Jazzdrummer Ronald Shannon Jackson is op zaterdagmorgen 19 oktober overleden in een verzorgingshuis in zijn woonplaats Fort Worth (Texas). Jackson, die een voortrekkersrol speelde in de wereld van de .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken